Printables van Lnnk

Lnnk printables

Bron: Renavt

Regelmatig kom ik leuke simpele ontwerpen op het internet tegen. Waarom kan ik dat nu niet zo mooi, clean en simpel maken? Dat zijn juist de leuksten! Gelukkig zijn er anderen, zoals Lonneke van Lnnk die dit wel kunnen. En zij deelt een aantal printables met haar bezoekers op het blog.

Op de printables staan vooral teksten en quotes weergegeven, omgeven door een ontwerp. Dit is de kracht van zo’n print, of mini poster, dan ook als je hem print. Mijn eigen printer heeft helaas niet zulke kwaliteit en daarbij is er niet echt veel ruimte meer in mijn werkkamer voor nog meer posters, dus ik heb er nog geen gebruikt. Ik vind ze echter wel een blogje waard om ze met mijn bezoekers te delen!

Lnnk printables 1

De bovenstaande plaatjes zijn twee voorbeelden van de printables die online staan op Lnnk. Toevallig ook meteen mijn favorieten! Misschien moet ik binnenkort toch eens naar de plaatselijke drukker gaan om deze te laten printen met goede kwaliteit. Als Robert het goed vindt dat ik ze in de slaapkamer ophang dan. De linker voor hem en de rechter voor mezelf. Leuk toch?

Klik hier om naar de printables van Lnnk te gaan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven