Printablepakket ‘Movienight’ van GewoonMarieke

Klik hier als je de video niet kunt bekijken. Vergeet je niet de abonneren op mijn kanaal zodat je op de hoogte blijft van nieuwe video’s.

Als liefhebber van doe-het-zelf en printables stapte ik naar Marieke van GewoonMarieke toe. Zij heeft namelijk een eigen printableshop met veel verschillende pakketten. Het leek mij erg leuk om een thema avond te houden met mijn schoonfamilie en hierbij mocht ik gebruik maken van het pakketje ‘Movienight’. In de video hierboven zie je hoe ik alle printables in elkaar heb gezet. Klik op ‘lees meer’ voor mijn review.

Bij het in elkaar zetten van de printables vond ik het vervelend dat ik constant kleine witte stukjes tussen de ontwerpen weg moest knippen. Qua presentatie snap ik dat dit mooier is, maar het is voor het knippen wel extra werk. Daarbij begon mijn printer na het printen van een aantal fullcolor bestanden een beetje te vlekken. Er gaat vrij veel inkt doorheen! Zowel zwart als kleur in dit geval. Ik moest sommige printables een paar keer printen. Dit kostte natuurlijk extra inkt, dus misschien dat het hierdoor kwam. Ik vind het erg mooi dat er maar een aantal ontwerpen per printable staan, zo kun je het aantal namelijk gemakkelijk zelf bepalen. Ook al is het waarschijnlijk vanwege ruimtegebrek op een A4’tje, maar dat vertel ik er maar eventjes niet bij. Het pakket ‘Movienight’ – en ongetwijfeld de andere pakketten ook – zijn een mooie aankleding voor een thema feestje!

GewoonMarieke: printablespakket Movienight1

Allereerst de uitnodigingen: ik vind het jammer dat het maar briefjes waren. Hierdoor kun je wel je eigen invulling qua tekst geven, dus dat is een voordeel. Toch heb ik een bepaald beeld bij een uitnodiging en dat is met bepaalde tekst erop. De labels voor de snoepzakjes die ik heb gebruikt voor de enveloppen vind ik erg leuk. Ik heb het met plakband gedaan, maar ik denk dat de label een enorm feestelijke vorm geeft aan uitdeel snoepzakjes! Ook als er nietjes doorheen worden gedaan.

GewoonMarieke: printablespakket Movienight1

De vlaggetjes vind ik een leuke vorm hebben. Het is eens iets anders dan de driehoeken! Erg jammer is wel dat de vlaggetjes die helemaal rood en zwart waren, krom gingen hangen. Misschien de volgende keer toch wat steviger papier gebruiken… De vlaggetjesslinger kun je natuurlijk zo lang maken als je zelf wilt en bovendien zijn er genoeg verschillende ontwerpen. Klein is daarbij ook fijn!

GewoonMarieke: printablespakket Movienight1

De servetringen. Ik vond de snedes erg handig, hoewel ik er later achterkwam dat ik de uiteinden van de ‘ringen’ beter naar binnen had kunnen schuiven: dan had ik geen plakbandje nodig gehad! Hoewel, het bleef hierdoor wel op z’n plaats zitten. Ik vond ze wel een beetje lang, ik had gedacht dat de servetten meer opgerold zouden moeten zijn.

GewoonMarieke: printablespakket Movienight1

De desserttable kaartjes. Ik heb ze op een iets andere manier gebruikt, want eigenlijk horen ze te staan. Dit vond ik een beetje onhandig. In het geval van kaas, komkommer en worst zijn de kaartjes eigenlijk niet echt nodig, maar bij bepaalde sausjes en verschillende smaken van één product kan het zeker handig zijn!

GewoonMarieke: printablespakket Movienight1

Ik dacht oprecht dat wikkels voor de flessen alleen om deze kleine flesjes heen zouden kunnen. Ik had het fout. Volgens mij kunnen ze ook gemakkelijk om de 1 of 1,5 liter flessen heen. Dat is weer een leer voor de volgende keer! Wel jammer dat er slechts twee ontwerpen van maken, ik had hier graag de andere twee ontwerpen ook gebruikt.

GewoonMarieke: printablespakket Movienight1

De wikkels voor de chocoladerepen! Ik had niet erg grote reepjes ingekocht, maar de wikkels konden er maar net omheen. Ze hadden beter iets langer gekund dus, maar het is de achterkant maar gelukkig. Ik zou eerst de Albert Heijn verpakkingen eraf halen, maar dan kon ik de smaak niet meer zien… en tja, ik had voor ieder speciaal een reep ingekocht, dus dat ging niet. Ik wilde het ook niet op de wikkel schrijven, dat vond ik zonde. Misschien wel leuk voor vervolgontwerpen: dat je er iets kunt opschrijven. Een naam of inderdaad het soort/de smaak.

GewoonMarieke: printablespakket Movienight1

Persoonlijk vond ik de printables die bij de cupcakes hoorden het leukste. Zo’n topper maakt het enorm vrolijk. Het nodigde echt uit om een hap te nemen van (de overigens heerlijke) cupcakes! Ik heb ze dubbelzijdig gedaan, maar enkelzijdig voldoet in principe ook prima. De wrappers vond ik een beetje onhandig, want ze waren te breed. De cupcake zweefde boven het dienblad, ze stonden eigenlijk op het papier. En ik vond het niet mooi om dit overbodige papier boven de cupcake uit te laten komen. Eraf knippen was ook niet echt een optie, gezien het design. Wel leuk bedacht!

GewoonMarieke: printablespakket Movienight1

De popcornbakjes! Ook één van mijn favorieten. Hoewel ze niet heel erg stevig zijn, zijn ze wel leuk voor een avondje. Er is prima uit te eten. Voor kinderen misschien nog wel iets gemakkelijker trouwens. Als ik nog eens doosjes nodig heb, weet ik waar ik ze kan vinden!

Ik vind het jammer dat de printables in een pakket niet los verkrijgbaar zijn. Ik kan me namelijk voorstellen dat je niet alle ontwerpen wilt gebruiken, maar je betaalt hier wel voor in principe. Handig is wel dat je bij GewoonMarieke altijd toegang hebt tot de aangekochte pakketten via je eigen account. Eens gekocht, altijd downloadbaar! Als laatste wil ik kwijt dat ik de ontwerpen origineel vind en echt passend bij het thema. Het is jammer dat het best veel tijd kost om alles voor de bereiden met de printables, anders had ik het vaker gedaan. De familie was hier namelijk erg enthousiast over!

Het printablepakket ‘Movienight’ is verkrijgbaar voor €9,95 bij GewoonMarieke.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

1 gedachte over “Printablepakket ‘Movienight’ van GewoonMarieke”

  1. Ziet er gezellig uit!
    Het filmpje is wel erg lang. Je had misschien het uitknippen en plakken (iedereen begrijpt wel dat dat moet gebeuren en hoe dat moet) weg kunnen laten, naar mijn idee.
    Onder het servettengedeelte gaat je mobiel af en tijdens het maken van het popcornbakje kriebel je aardig lang in je oog. Ook dat had je er misschien beter uit kunnen knippen.
    Maar nogmaals, het eindresultaat is erg leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven