Printable: DIY papieren cactus

6 mei 2016

Wist jij al dat ik sinds kort cactussen enorm leuk vind? Misschien zijn de kleine cactussen in de kast en de tekeningen op het raam een kleine hint. In ieder geval inspireerde het mij om een gratis printable te maken. Ik presenteer u: een DIY papieren cactus!

Ik denk dat ik niet de enige ben die van cactussen houd, toch? De vetplantjes zijn tegenwoordig enorm hip! En als je ze niet echt hebt, wat is er leuker dan er zélf een te maken? Juist. Met de printable DIY papieren cactus maak je hem gemakkelijk. Print hem op stevig papier, versier de cactussen en knip ze uit. Daarna knip je ook het grijze lijntje om ze vervolgens in elkaar te schuiven. Voià: je eigen cactus! Ik heb hem overigens niet versierd, omdat ik hem blanco ook wel tof vond. Veel DIY plezier!

Printable diy papieren cactus

Heb je de printable gedownload en in gebruik genomen? Ik ben benieuwd wat je ermee hebt gedaan! Wil je jouw resultaat delen op social media met mij? Tag me met @Nouksan. Dankjewel!

Download

De printable DIY papieren cactus is gratis te downloaden. Het is alleen voor persoonlijk gebruik en mogen commercieel niet worden ingezet. De printable mag niet verkocht of aangeboden worden als zelfgemaakt en worden gehost of ge-upload op andere websites. Wil je de print delen? Leuk! Deel dan de link naar de blogpost, niet de directie link naar de printable.

Download printable DIY papieren cactus!