Printable: wish upon a time

11 december 2015

Op Post & Papier is er sinds vorige week een nieuwe printable verkrijgbaar met de kerstgedachte! De quote ‘wish upon a star’ is te downloaden, als onderdeel van de adventskalender. De print is leuk als mini-poster in huis!

Hoewel ik de actie van de printable en de quote had bedacht voordat ik aan de slag ging met de adventskalender van mijn webwinkel, had ik hem uiteindelijk zo ontworpen. Ik wilde er namelijk een simpele printable van maken, maar wel met een speciaal effect. In de quote en op de achtergrond is namelijk het aquarel effect uit mijn logo te herkennen, het patroon met dank aan Emmy van Ruijven overigens. Aangezien zwart en wit momenteel een hippe combinatie is, besloot ik dit ook toe te passen met twee verschillende lettertypes en een kleine ster. De nieuwe gratis printable voor de adventskalender was zo snel geboren!

Printable wish upon a star

De reden van de quote ‘wish upon a star’ is simpel: ik houd niet zo van standaard kerstcitaten. Natuurlijk is deze ook wel bekend, maar het heeft iets magisch over zich heen. In combinatie met het waterverf effect wat ik in mijn hoofd al had bedacht, vond ik het perfect. Daarbij is de printable misschien wel speciaal voor kerstmis gemaakt, maar de rest van het jaar ook gewoon te gebruiken!

Heb je de printable gedownload en in gebruik genomen? Ik ben benieuwd wat je ermee hebt gedaan! Wil je jouw resultaat delen op social media met mij? Tag me met @Nouksan. Dankjewel!

Download

De printable ‘wish upon a star’ is gratis te downloaden. Het is alleen voor persoonlijk gebruik en mogen commercieel niet worden ingezet. De printable mag niet verkocht of aangeboden worden als zelfgemaakt en worden gehost of ge-upload op andere websites. Wil je de printable delen? Leuk! Deel dan de link naar de blogpost, niet de directie link naar de printable.

Download printable ‘wish upon a star’!


Secured By miniOrange