Printable: today is my favorite day!

19 augustus 2016

Today is my favorite day! Met zo’n motto zou je eigenlijk iedere dag moeten opstaan, toch? In Nederland hebben we geen geweldige zomer gekend, maar ik ben toch enorm vrolijk! Ik probeer van iedere dag een leuke dag te maken, maar ook productief te zijn. Wat is jouw favoriete dag?

Sinds afgelopen zondag heb ik de nieuwste versie van Photoshop geïnstalleerd. Veel functies zijn hetzelfde, maar ik moet het programma toch een beetje opnieuw ontdekken. Naast foto’s bewerken leek het mij leuk om zomaar wat te ontwerpen! Daar kwam een spontaan idee voor een printable uit, namelijk een mini poster met de quote ‘today is my favorite day’. In fijne vrolijke kleuren, vind jij ook niet?

Printable today is my favorite day 2

Heb je de printable gedownload en in gebruik genomen? Ik ben benieuwd wat je ermee hebt gedaan! Wil je jouw resultaat delen op social media met mij? Tag me met @Nouksan. Dankjewel!

Download

De printable ‘today is my favorite day’ is gratis te downloaden. Het is alleen voor persoonlijk gebruik en mogen commercieel niet worden ingezet. De printable mag niet verkocht of aangeboden worden als zelfgemaakt en worden gehost of ge-upload op andere websites. Wil je de print delen? Leuk! Deel dan de link naar de blogpost, niet de directie link naar de printable.

Download printable ‘today is my favorite day’!