Printable: no matter how long the winter…

25 februari 2016

Brr… hoewel de dagen weer langer worden en de zon door begint te breken, is het nog altijd best koud buiten! Toch komt de lente er (gelukkig) bijna aan en om dit te vieren, deel ik vandaag een gratis printable. Want hoe lang de winter ook duurt…

…lente zal altijd volgen! Dat is gelukkig iets waar we zeker van mogen zijn. Ik kijk in ieder geval uit naar de warmere en mooiere dagen! Het duurt nog even voordat het officieel lente wordt en misschien nog wel iets langer voordat het weer ook lenteachtig zal zijn… geniet daarom tot die tijd (en eventueel daarna ook nog) van deze kleurrijke en vrolijke print met de quote ‘no matter how long the winter, spring is sure to follow’!

Printable no matter how long the winter 2

Heb je de printable gedownload en in gebruik genomen? Ik ben benieuwd wat je ermee hebt gedaan! Wil je jouw resultaat delen op social media met mij? Tag me met @Nouksan. Dankjewel!

Download

De printable ‘no matter how long the winter, spring is sure to follow’ is gratis te downloaden. Het is alleen voor persoonlijk gebruik en mogen commercieel niet worden ingezet. De printable mag niet verkocht of aangeboden worden als zelfgemaakt en worden gehost of ge-upload op andere websites. Wil je de print delen? Leuk! Deel dan de link naar de blogpost, niet de directie link naar de printable.

Download printable ‘no matter how long the winter, spring is sure to follow’!