Printable ‘happy new year’

dec 27, 2013

Gewoon Marieke - Happy New Year

Nog enkele dagen en dan begint 2014 alweer. De tijd vliegt letterlijk voor bij! Natuurlijk is het leuk om deze avond een klein beetje feestelijk te maken, misschien zelfs 1 januari ook. Bij Gewoon Marieke vond ik een leuke printable voor deze gebeurtenis. Om de hapjes te verzorgen, zie de foto van haarzelf hier boven.

Wat zit er precies bij deze leuke printable? Vlaggetjes om in gerechten te steken, twee blaadjes met ondergronden voor de tiny-table, cupcake toppers, onderzetters en een leuk bakje voor bijvoorbeeld chips of popcorn. Eenmaal aangeschaft kun je alle printables natuurlijk zo vaak printen als je zelf wilt. Met mooie illustraties omtrent dit thema ga je gezellig het nieuwe jaar in!
Gewoon Marieke - Happy New Year printable

Dus… wil jij er een feestelijke aangelegenheid van maken op oudejaarsavond? Download dan dit leuke printablepakket. Met een beetje creativiteit kun je ook vele andere leuke dingen van de ontwerpen maken. Om bijvoorbeeld de kamer in sfeer te brengen met vlaggetjes, om iets geks te noemen. Veel plezier!

De printable ‘Happy New Year Tiny-Table’ is verkrijgbaar bij Gewoon Marieke voor €5.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *