Printable: happiness is a way of travel

10 juni 2016

Zo nu en dan komt er heerlijk zomers weer om te hoek kijken! Over enkele weken is het vakantie en ik hoor al veel mensen praten over reizen. De vrolijkheid van het mooie weer én dit thema heb ik gecombineerd in een gloednieuwe printable voor jullie: ‘happiness is a way of travel’. Ik word er blij van en ik hoop dat jullie dat ook worden!

Het thema heb ik misschien zelf bedacht, maar de quote die ik gebruikt heb, is wel bekend: ‘remember happiness is a way of travel, not a destination’. Ik ben aan de slag gegaan met handlettering, maar dan digitaal met mijn tekentablet en daar heb ik een mooi kleureffect overheen gedaan. De gehele quote is dus met de hand vormgegeven, ook al is het computerwerk! Bij mij hangt hij intussen in de werkkamer op het roze deurtje van de IKEA kast, aangezien het oranje en roze daar wel mooi bij paste.

Printable happiness is a way of travel 2

Heb je de printable gedownload en in gebruik genomen? Ik ben benieuwd wat je ermee hebt gedaan! Wil je jouw resultaat delen op social media met mij? Tag me met @Nouksan. Dankjewel!

Download

De printable ‘happiness is a way of travel’ is gratis te downloaden. Het is alleen voor persoonlijk gebruik en mogen commercieel niet worden ingezet. De printable mag niet verkocht of aangeboden worden als zelfgemaakt en worden gehost of ge-upload op andere websites. Wil je de print delen? Leuk! Deel dan de link naar de blogpost, niet de directie link naar de printable.

Download printable ‘happiness is a way of travel’!