Posters.nl: kunst, Hobbit & fantasie

Posters Hobbit fantasie kunst

Eén van de papierproducten waar ik niet heel veel aandacht aan besteed, zijn posters. Maar toen ik werd gevraagd door Posters.nl om een paar posters te testen, zei ik daar natuurlijk geen ‘nee’ tegen! Ik bestelde drie verschillende, namelijk een fantasie met ‘the angel of death’, een kunstdruk en een filmposter van The Hobbit.

De posters werden geleverd als langwerpig pakketje en waren opgerold in de doos. Best zonde, want hierdoor moet de ontvanger er zelf voor zorgen dat de poster plat wordt gemaakt. Hoewel het niet met brievenbuspost mogelijk is, kunnen de posters beter plat worden verzonden aangezien de pakketdienst toch al de eer heeft de producten te bezorgen bij de klant. Hierdoor kunnen ze gelijk worden opgehangen, want nu moesten ze eerst nog plat worden gemaakt. Verder zijn de posters erg stevig. Dit is lastig in verband met het rol effect, aangezien de posters zichzelf weer oprollen. Het is echter wel fijn dat het papier stevig is, want hierdoor gaan de posters niet heel snel kapot. Ook hebben de posters de glans die zij dienen te hebben voor mijn gevoel, afgezien van de kunstdruk.

Posters Hobbit fantasie

Links is de filmposter van The Hobbit waar ik mijn schoonzusje erg blij mee heb gemaakt. Ik vond hem ook wel iets kunstzinnig hebben door de sfeer en de omgeving waarin de personages staan. Rechts is een engel van de dood met een katje in haar armen. Ik werd verliefd op het katje, maar ook op het kleurgebruik van de poster. Ik ben normaal gesproken niet zo van dit soort thema’s, maar deze sprak me enorm aan om eerder genoemde redenen.

Posters kunst

Als laatste nog een kunstdruk ‘ook dit zal overgaan’ met witte randen om de afbeelding. Hoewel er meerdere kunststukken op poster beschikbaar worden gesteld op Posters.nl, sprak deze me het meest aan. De romantiek wordt erin verwerkt, maar ook slechte tijden. Iets wat voor mij het echte leven illustreert en dus wilde ik hem graag hebben. Hij hangt nu (tijdelijk) in de woonkamer!

De posters bij Posters.nl zijn vanaf €0,95 verkrijgbaar.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven