Postcrossing

27 juli 2012

Hoewel ik de e-mail heel erg waardeer, net zoals social media, ben ik nog altijd de vrolijkste persoon op aarde (oké, wat overdreven: in Holland dan) als ik brieven en kaarten door de brievenbus zie komen of dat er pakketjes door een postbezorger worden gebracht. Dit is natuurlijk deels vanwege mijn eigen bedrijf, altijd benieuwd naar nieuwe ontwerpen en enthousiast over nieuwe projecten. Ook ben ik erg blij met leuke kaarten en andere brieven, hoewel rekeningen natuurlijk wel weg mogen blijven. Postcrossing is daarom een handige oplossing.

Ik heb nog geen enkele kaart verstuurd of mogen ontvangen, maar ik vind het nu al een geweldig idee. Natuurlijk kende ik Postcrossing al eerder, kwam ik het tegen op het internet. Maar nooit dacht ik eraan om zelf ook een account aan te maken. Nu ik een eigen webwinkel heb met postkaarten, doe ik het graag. Leuk om postkaarten te versturen en te ontvangen (zeker over de gehele wereld!), maar natuurlijk ook een heel klein beetje reclame. Niet erg eigenlijk, toch?

Wil je mijn verzonden en ontvangen postkaarten volgen? Klik hier voor mijn account. Vanavond ga ik de eerste schrijven en opsturen!


Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*