Postcrossing: tips & trucs

Postcrossing tips & trucs

Ik ben gek op Postcrossing, simpelweg vanwege het versturen en ontvangen van kaarten. Soms zitten er wat minder leuke kaarten tussen, maar het blijft leuk en bovendien wordt mijn collectie op die manier weer aangevuld. In deze post een overzicht van leuke tips voor dit project.

Postcrossing tips & trucs 1

De bovenstaande kaarten komen uit de collectie Liefs uit Holland. In samenwerking met JouwOntwerpers.nl zijn deze kaarten ontworpen voor Hip & Stip Kaarten. Strak, Hollands en eventueel met tekst. Leuk om te versturen vanuit Nederland, vanwege de uitstraling.

De kaarten van Liefs uit Holland zijn verkrijgbaar voor €1,25 per stuk bij Hip & Stip Kaarten.

Postcrossing tips & trucs 2

Wendy de Boer ontwerp veel verschillende kaarten met verschillende thema’s, onder andere Holland. De draai-orgel, het leesplankje en het grachtenpand is helemaal Hollands en getekend. Het hart is niet echt Hollands, maar wel een leuke toevoeging. De leukste vind ik de kaart die Wendy samen met haar zusje Kim heeft ontworpen, met foto’s van Holland erin.

De kaarten van Wendy de Boer zijn verkrijgbaar voor €1 per stuk en €4 per set.

Postcrossing tips & trucs 3

Cardcetera heeft al een tijdje een eigen collectie, met zowel Franse als Nederlandse kaarten. De fotokaarten uit Holland zijn erg mooi en leuk om te versturen. Typisch Hollandse plaatjes.

De kaarten van Cardcetera in de serie ‘The Dutch Connection’ zijn verkrijgbaar voor €0,90 per stuk.

Postcrossing tips & trucs

Voor Postcrossing heb je natuurlijk voornamelijk postkaarten nodig, maar leuke extraatjes zijn altijd handig! Deze stempels kun je de ID van de postkaart aangeven en daarna opschrijven. Er zijn verschillende versies, namelijk Nederland, België, Duitsland en Amerika.

De stempels van Miss Honeybird zijn verkrijgbaar voor €10,95.

3 gedachten over “Postcrossing: tips & trucs”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven