Post voor Kanjers

Een voordeel van social media is dat je op de hoogte blijft van leuke acties en mooie goede doelen. Mensen retweeten namelijk wel eens wat. Zo kwam ik ook bij Post voor Kanjers terecht, een mooi initiatief om kinderen met kanker (oftewel kanjers) kaartjes te laten ontvangen tijdens de moeilijke periode(s). Uiteraard houd ik ervan om post te versturen en te ontvangen, dus daarom doe ik graag met dit project mee. Niet alleen daarom, maar ook vanwege het feit dat deze kinderen wel een opkikkertje kunnen gebruiken. Dan maak ik ze graag blij met een kaartje uit eigen assortiment!

Via de website van Post voor Kanjers kun je jezelf opgeven om kaarten te versturen. Je kunt uiteraard zelf bepalen in welke frequentie: één keer per week, één kaart per twee weken of één kaart per maand. Zo kun je een glimlach op het gezicht van een ziek kind toveren en wat is er nu leuker dan dat? (Hier schuilt ook de pedagoog een beetje in, misschien.) Daarnaast staat er ook een overzicht van de kanjers online en natuurlijk is het mogelijk om jouw kanjer op te geven zodat hij/zij ook een leuk kaartje mag ontvangen. Ik laat mij in ieder geval op de lijst zetten! En als je hen via Twitter volgt, komen er ook regelmatig enveloppen voorbij met adressen en namen van kanjers die heel graag post willen ontvangen.

Nog iets meer doen voor dit initiatief? Het is ook mogelijk om een cadeautje te doneren (prijs tussen de €0,15 en €2,50) aan Post voor Kanjers om in december nog meer glimlachen te doen verschijnen. Ze worden door hen naar ziekenhuizen gebracht waar de kanjers met Sinterklaas van de leuke cadeaus kunnen genieten.

 Met Hollandsche Daemes ga ik binnenkort de postactie ondersteunen door middel van een kortingscode. Mensen die op de lijst staan, kunnen met een speciale kortingscode een (aantal) kaartjes aanschaffen om te sturen naar de kanjers. Meld je dus snel aan!

1 gedachte over “Post voor Kanjers”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven