Populaire producten: pins & patches

1 augustus 2017

Populair product: patches

Ik ben een kaartenverzamelaar van jongs af aan! En ik ben fan van papier! Maar ik kan me goed voorstellen dat iedereen een andere collecties heeft of creaties maakt. Twee populaire trends of producten die ik de laatste tijd steeds tegenkom, zijn pins en patches (of ook wel strijkapplicaties genoemd). Hoewel ik er niet zoveel mee heb, vind ik ze wel mooi om naar te kijken! Enkele van mijn favorieten…

Patches

Patches, oftewel strijkapplicaties, zijn niet alleen handig om te gebruiken als er gaten in jouw kleren zitten. Je kunt ze ook gewoon gebruiken om producten van stof op te vrolijken, zoals tassen. De patches op bovenstaande foto zijn verkrijgbaar bij IMAKIN met 50% korting verkrijgbaar (niet allemaal meer op voorraad), maar enkele of in ieder geval soortgelijke zijn ook verkrijgbaar bij Live Life Happy. Persoonlijk vind ik de flamingo en de regenboog erg leuk.

Populair product: pins

Pins

Pins stelde ik me altijd voor met een soort veiligheidsspeld erop (zoals achterop een badge zit), maar volgens mij zit er alleen een pin achter. Tja, ook wel logisch gezien te naam… Je zou ze bijna als oorbel kunnen gebruiken? Oké, random gedachte, neem mij maar even niet serieus. In ieder geval: pins! Leuk om te verzamelen op een kurken bord bijvoorbeeld, zoals op bovenstaande foto van Little Lefty Lou. Ze zijn ook bij haar verkrijgbaar, net als bij Studio Inktvis bijvoorbeeld. Als je meer ontwerpen wilt, kun je ook klikken op één van de getagde namen op de foto’s van Louisette. Mijn favorieten zijn een katje, een setje krijtjes en een kopje stationery.

Back to school

Pins en patches zijn op zichzelf al erg leuk, maar in het kader van back to school (aangezien het augustus is): ze zijn prachtig om op stof te gebruiken. Dus als je nog op zoek bent naar decoratie voor jouw (rug)tas of etui, is dit misschien wel een uitkomst voor jou! Met één of meerdere ontwerpen voor jouw verzameling natuurlijk.

Welke pins en patches zijn jouw favoriet?

Labels: , ,

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer als eerste!

Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Privacy Voorkeuren

Analytics

Nouk-san maakt gebruik van Google Analytics. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van cookies om bezoeken te analyseren. Geen zorgen: alle data die wordt verzameld, is geanonimiseerd en wordt niet gedeeld met derden.

_ga, _gid, _gat