Planblok van Studio Stationery ft. Elma

Studio Stationery ft Elma planblok

Hoewel in Friesland wonen niet altijd even veel voordelen heeft met bepaalde winkels en dergelijke, is dit wel het geval met Studio Stationery. Zij hebben sinds kort een eigen pand in het centrum van Sneek. Mijn moeder besloot hier te gaan shoppen voor Sinterklaas, dus met pakjesavond kreeg ik dit leuke planblok waar ik ook al een oogje op had…

Sinds Elma bij Studio Stationery werkt, heb ik het idee dat er nu ook eigen producten op de markt komen. Daarnaast is natuurlijk de gehele vormgeving veranderd van de webwinkel. Erg leuk! Hierbij hoorden ook ontwerpen voor een eigen collectie, onder andere dit planblok. Ik vind het een origineel ontwerp, hoewel het idee met verschillende items natuurlijk al wel bestond.

Studio Stationery ft Elma planblok 1

Hoewel ik erbij blijf dat ik de planner erg leuk en vooral ook handig vind, ik heb hem echt geprobeerd te gebruiken (zie hierboven), ben ik erachter gekomen dat ik gewoon één boekje moet hebben met daarin afspraken en dingen te doen. Hierdoor heb ik zelfs de desk planner van de HEMA ‘weggedaan’ omdat ik er maar niet aan kon wennen. Als ik een gezin had gehad, was dit overigens anders geweest: voor een huisvrouw/moeder lijkt dit blok me echt ideaal. Voor mezelf houd ik het liever bij een agenda.

Studio Stationery ft Elma planblok 2

Wat kun je allemaal kwijt op dit planblok? Wat je moet doen, wie je moet bellen/mailen (en waarover), welke afspraken je hebt, wat voor ideeën er rondspoken in je gedachten, wie er jarig is/zijn én al je boodschappen. Erg praktisch, aangezien het één overzicht is. Daarbij kun je zelfs de tijd bepalen: per dag of per week, zelfs per maand (of jaar). Een echte aanrader dus (maar niet voor mij)!

Het planblok van Studio Stationery ft. Elma is verkrijgbaar voor €3,93.

3 gedachten over “Planblok van Studio Stationery ft. Elma”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven