Plan jouw kadootjes met Kadootjesplanner!

Wil jij graag iemand verrassen? Of wil je jouw cadeaus inplannen zodat je er zelf niet meer aan hoeft te denken? Maak dan gebruik van de Kadootjesplanner! Dit is een webwinkel die allerlei items aanbiedt om kado te geven, maar ook om te versturen op het moment dat jij hebt uitgekozen.

Kadootjesplanner

Bij Kadootjesplanner boek je de leukste verrassingen in een brievenbusdoosje! Je kunt jouw verrassingsmomenten gemakkelijk online inplannen. Je kiest het aantal momenten uit om vervolgens een kadootje uit te zoeken met eventueel een kaart erbij. Na het invullen van alle gegevens en het betalen van jouw bestelling, wordt jouw verrassing verstuurd op het moment dat jij hebt gepland! Handig om bijvoorbeeld te zorgen voor kadootjes voor alle aankomende verjaardagen, maar ook voor bijvoorbeeld een bruiloft of geboorte. Ik vind het een leuk concept!

Kadootjesplanner

Verschillende kadootjes

Leuk, zo’n verrassingsmoment… maar welke kadootjes kun je allemaal kiezen? Sowieso allemaal stationery, zoals schrijfwaren en etuis. Ook kun je kiezen voor sieraden en hoesjes bijvoorbeeld. Met een kaartje erbij is jouw kadootje helemaal compleet! Overigens is het ook mogelijk om alleen kaarten, eventueel met benodigdheden, te bestellen die je vervolgens zelf kunt schrijven en versturen. Heb je liever iets unieks? Ga dan voor een limited edition verrassingsmoment waarbij je kunt kiezen uit een pakket met items die je niet los als kadootje kunt geven.

Verras jezelf!

Ieder kadootje dat je inplant voor iemand anders, is natuurlijk al een verrassing. Maar: zou jij jezelf ook wel eens willen verrassen? Ook dat is mogelijk bij de kadootjesplanner. Je kunt namelijk kiezen hoe vaak jij verrast wilt worden in het jaar. Je krijgt dan een brievenbusdoosje thuisgestuurd op een willekeurig moment. Niet alleen wanneer is een verrassing, maar ook wat er in zit. Het enige wat je hoeft te doen, is voorkeuren op te geven en te betalen voor jouw eigen verrassingsmoment(en)!

Wat vind jij van het verrassingsmoment concept bij Kadootjesplanner?

1 gedachte over “Plan jouw kadootjes met Kadootjesplanner!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven