8 persoonlijke favorieten bij imakin

8 februari 2017

8 persoonlijke favorieten bij imakin

Als creatieveling kan ik niet anders dan mijn hart ophalen in de webwinkel van imakin! Ik ben vanaf het begin al fan van de DIY pakketten, maar ook van de DIY selection met losse materialen. Ik heb mijn 8 persoonlijke favorieten bij imakin hiervan op een rijtje gezet! Ik heb nu alweer zin om aan de slag te gaan… kijk je mee?

Favorieten bij imakin

1. Bij de lancering van de DIY selection kocht ik porselein stickers met cactussen. Dit deed ik in het kader van iets nieuws proberen, maar ik heb dit nog niet gedaan. Klusje voor 2017 dus!

2. Nog een item die ik al in huis heb: een witte acrylmarker. Voorheen gebruikte ik altijd krijtstift voor handlettering, maar ik vind deze pen veel mooier.

3. Van papier krijg ik nooit genoeg! Zeker niet als het om mooie printjes gaat zoals op het papierblok industrieel. Jij kunt het mooie marmer, hout en dergelijke toch ook niet weerstaan?

4. Iets waar ik in stenen winkels veel naar gezocht heb, is een fotolijst met dubbelglas. Ik vind dit echt enorm mooi, dus hoort hij thuis in de favorieten bij imakin! Ik vind het alleen jammer dat het A4 formaat is.

5. Niet alleen marmer en gouden folie zijn populair op dit moment, want ook kurk doet het erg goed. Hoe leuk zijn deze letter stickers? Bijvoorbeeld voor op een cadeau.

6. Ik noemde eerder al dat ik graag nieuwe dingen wil proberen. Hier hoort het gieten van beton ook bij! Dit kan onder andere met een gietvorm. Het geeft een mooie industriële look, vind jij ook niet?

7. Bij de workshop mixed media die ik anderhalf jaar terug volgde, maakte ik kennis met bladmetaal. Onderhand weet ik dat er allerlei manieren zijn om hiermee aan de slag te gaan. Ik heb vooral zin om er een kaart mee te maken, aangezien gouden folie best populair is.

8. Allerlaatst nog een praktisch item die ook handig is voor DIY: een houten plakbandhouder. Ik mag hem van mezelf niet aanschaffen omdat we genoeg in huis hebben, maar hij is wel mooi!

Wat is jouw favoriete item uit de DIY selection van imakin?


Onderwerpen:

Secured By miniOrange