Persoonlijke cadeaus van Pixum

Pixum Cadeaus

Met een vader die overal kiekjes van schiet, kun je niet anders dan zelf ook veel foto’s maken. Niet alleen voor mijn blog, maar ook op vakantie en met uitjes. Zo schoot ik ook zo’n 400 foto’s in Engeland, waar we maar drie volledige dagen waren. 240 zijn er naar de drukker gestuurd, maar ook een mooie canvas hangt nu in onze woonkamer. Daarnaast mocht ik bij Pixum ook wat extra’s uitzoeken: foto cadeaus. Wij gingen uiteindelijk voor het memo spel en het kaartspel.

Laat ik beginnen met het kaartspel. Alle speelkaarten zijn aanwezig, inclusief een paar jokers om iemand eens lekker te kunnen pesten tijdens een spelletje. Op de achterkant staat nu echter onze foto in plaats van een saai motiefje. Wij tweeën, samen onder de paraplu voor het hotel waar hij logeerden in Oxford (alleen zie je het gebouw niet door de paraplu, maar herinneringen zijn ook veel). Persoonlijk vind ik de foto erg leuk. De foto is op iedere kaart erg mooi afgedrukt, daar heb ik alleen maar complimenten voor over. Alleen jammer van het vele wit om de foto heen. Een randje is niet erg, maar boven en onder is het wel ‘extreem’. Het zal wel door de resolutie van de foto komen, maar toch vond ik dit een klein minpuntje. Bovendien zit het verpakt in een keurig plastic bakje om het veilig en mooi te kunnen opbergen. Wat ook mooi van het bakje is, is dat het doorzichtig is: hij kan dus – in mijn geval – gebruikt worden als foto in de kast. Ik vind het bijna jammer om het kaartspel te gaan gebruiken. Bang voor viezigheid en kreukeltjes.

Pixum Cadeaus

Daarbij kregen we ook een memo spel van 25 verschillende foto’s toegestuurd. Deze hebben we uiteraard ook zelf weer geselecteerd. De voorpret is minstens zo leuk als het ontvangen van het spel zelf, moet ik zeggen. Nog geen mogelijkheid gehad om het werkelijk te spelen, maar dat moet geen probleem zijn. De kaartjes zijn rechthoekig, niet vierkant. Ergens wel logisch uiteraard, vanwege foto’s die altijd rechthoekig zijn. Deze zijn uiteraard ook te bewerken naar een vierkante foto, maar ik snap de keuze wel.

Persoonlijk vind ik het vooral jammer dat wij nu twee soorten kaartjes hebben: breedbeeld en ‘gewoon’, om het zo maar te zeggen. Sommige foto’s – die ik heb gemaakt – vullen het ‘gehele’ beeld en hebben een mooi wit randje eromheen. De foto’s die vriendlief heeft geschoten, zijn helaas langwerpig. Uiteraard komt dit door de resolutie waar de camera op dat moment in was gesteld, maar ik had dit kunnen bewerken als ik dit had geweten. Pixum had dit in mijn ogen wel mogen melden, hoewel ik het zelf ook over het hoofd had gezien. Verder zien de kaartjes er heel goed uit, van iedere foto netjes twee aangeleverd (toen ik de foto’s voor het blog ging maken, telde ik ze geheel niet expres na). Beide foto’s even mooi, niets aan op te merken. Alleen het doosje waar de memo kaartjes in zitten, stelt me misschien nog iets teleur. Een gele doos met daarop een foto die niets met onze foto’s te maken heeft. Ik snap dat ze niet iedere keer een illustratie kunnen vullen met de foto’s die in de doos zitten, maar dan had ik liever een neutrale doos gehad. Gewoon wit bijvoorbeeld. Maar dat neemt de kwaliteit en het plezier van het spel zeker niet weg.

Pixum Cadeaus

De klantservice bij Pixum is goed. Ze zijn erg vriendelijk en handelen zaken snel af. Alleen jammer dat de kantooruren voor de telefoon kort zijn. Daarbij kreeg ik geen mailtje met daarin het track&trace nummer van mijn bestelling. Dit stel ik altijd wel op prijs zodat ik er rekening mee kan houden in mijn planning. Een minpuntje, maar het gaat niet op tegen de kwaliteit en overige service van Pixum. Bij Pixum je foto canvas, cadeaus of afdrukken bestellen is zeker een aanrader.

Wil jij binnenkort leuke foto’s laten afdrukken op canvas, posters, cadeaus en meer? Gebruik de kortingscode ‘228968E3C5A39DE’ voor €5 korting op elke bestelling, houd er hierbij rekening dat er maar één kortingscode tegelijkertijd kan worden ingevoerd.

3 gedachten over “Persoonlijke cadeaus van Pixum”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven