Papierwaren op maat

Een van mijn grootste dromen was om mijn eigen collectie met mijn eigen ontwerpen papierwaren uit te brengen. Vanaf de start van mijn bedrijf heb ik dit ook gedaan, maar in 2017 heb ik dit pas echt serieus aangepakt. Sindsdien heb ik al meerdere series uitgebracht, maar ook anderen geholpen bij het uitbrengen van hun eigen stationery. Wil jij ook graag jouw eigen collectie uitbrengen? Ik bied aan om papierwaren op maat te ontwerpen en/of bestanden klaar te maken voor de drukker.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Allereerst gaan we inventariseren wat jouw ideeën zijn, zodat ik kan inschatten of ik dit voor jouw kan realiseren. Heb je eventueel al illustraties? Dan kan ik ook helpen om de drukbestanden voor jou opmaken. Na het bespreken van de mogelijkheden, ga ik aan de slag met de ontwerpen en/of opmaken voor jouw collectie. Behalve het aanleveren van digitale drukbestanden, kan ik ook een drukker voor je regelen. Wil je graag een impressie van mijn werk opdoen? Bekijk mijn collectie.

Welke levertijd zit er op papierwaren op maat?

Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Jouw ideeën, ons overleg en mijn planning zijn hierbij betrokken. Ik vind het belangrijk om mijn tijd te nemen voor jouw opdracht, zodat ik deze zo goed mogelijk kan uitvoeren. Op basis van jouw ideeën en jouw feedback geef ik uiteraard wel een schatting van de levertijd.

Hoeveel kosten zitten er mijn diensten verbonden?

Omdat ik zelf ook ZZP’er ben, weet ik dat startende en kleine bedrijven vaak niet een heel groot budget hebben. Daarom heb ik mijn tarieven hierop aangepast. Ik reken bijvoorbeeld €30,- excl btw per uur, maar ik bereken ook enkele vaste prijzen. Echter kan ik geen exact kostenplaatje noemen totdat ik een idee heb van jouw wensen. Neem contact met mij op voor een offerte:

Privacy Voorkeuren

Analytics

Nouk-san maakt gebruik van Google Analytics om statistieken te verzamelen. De cookies worden gebruikt om bezoeken te analyseren. De cookies verlopen na 2 jaar. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

_ga, _gid, _gat

Anti-spam

Nouk-san maakt gebruik van WP-SpamShield om spam tegen te houden. De cookies die hiervoor worden gebruikt, zijn nodig om de website te beveiligen en te laten functioneren. De cookies verlopen zodra de sessies is afgelopen of de browser wordt afgesloten. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

_wpss_p_, _wpss_h_, ckon1805, JCS_INENREF, JCS_INENTIM, NCS_INENTIM, PHPSESSID, SJECT1805, random 32 hex digit

WooCommerce

Nouk-san maakt gebruik van WooCommerce om gratis downloads en freebies aan te bieden. De cookies die hiervoor worden gebruikt, zijn nodig om de winkelmand te laten functioneren. De cookies verlopen zodra de winkelmand leeg is. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen

woocommerce_items_in_cart, wp_woocommerce_session_ (met unieke code erachter), woocommerce_cart_hash

WordPress

Nouk-san maakt gebruik van WordPress. De cookies zorgen ervoor dat jouw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in jouw browser als je reageert, zodat je jouw gegevens niet iedere keer hoeft in te vullen. De cookies verlopen na ongeveer een jaar, maar zijn ten allen tijde via jouw eigen browser te verwijderen.

comment_author_, comment_author_email_, comment_author_url_