Back to school Paperfuel stationery

Oké, we zitten midden in het schooljaar, maar toch kom ik met het ‘back to school’ thema aanzetten (terwijl het niet eens vakantie is). Maar zeg nou zelf… voor producten van Karin Luttenberg doe je toch net alsof? Ze heeft namelijk een back to school collectie vol met Paperfuel stationery! Ennuh, misschien heb jij halverwege het jaar ook wel eens nieuwe spullen nodig ;)

Paperfuel stationery

Van Paperfuel heb je vást wel eens gehoord. Niet? Shame on you. Ga je eerst maar even inlezen! Karin is bekend van onder andere haar boeken Handlettering doe je zo (waarvan binnenkort wéér een nieuwe editie van uit komt) en haar gelijknamige programma op RTL. Ze heeft sowieso een geheel eigen webwinkel met papierwaren, maar ze komt nu dus ook met Paperfuel stationery voor school. Helaas (nog?) niet verkrijgbaar bij haarzelf, maar ik denk vast in heel veel (web)winkels zodra de zomervakantie nadert.

Back to school

Bij back to school denk ik aan agenda’s, schriften, kaftpapier, etuis en etiketten. Ik denk dat iedereen dit wel doet! Deze producten zitten allemaal in de collectie, stuk voor stuk gemaakt door handlettering. Je kunt kiezen uit twee ontwerpen agenda’s en zes verschillende schriften. Er is één ontwerp voor het kaftpapier, het etui en de etiketten… maar het past allemaal perfect bij elkaar! Verder zijn er drie formaten notitieboeken en een familieplanner beschikbaar. Een behoorlijke verzameling dus! En door alle tekst die erop staat, zul jij je geen moment vervelen tijdens de les.

Helaas is de back to school Paperfuel stationery op dit moment nergens (online) verkrijgbaar. Nog even afwachten dus!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven