Paperblanks ‘Embellished Manuscripts’

In het verleden heb ik al vele soorten, maten en merken notitieboeken in mijn bezit gehad. Een absolute favoriet is Paperblanks. Dit is een merk die veel verschillende soorten en maten aan notitieboeken uitbrengt, maar allemaal met hetzelfde papier van binnen. Er is keuze tussen gelinieerd en blank, mijn voorkeur ligt bij de eerste omdat ik er meer in schrijf dan ik erin schets. In deze blog laat ik jullie twee boekjes uit de collectie ‘Embellished Manuscripts’.

Allereerst een grote notitieboek, hij heet ‘William Shakespeare’. Dat trok mij wel aan en bovendien leek hij me heel geschikt als een boek waarin ik mijn gedachten en inspiratie kwijt kon. Intussen is hij vol, na 2,5 jaar erin te hebben geschreven.

Een close-up van de kaft. Probeer het maar niet te ontcijferen, ik weet nog steeds niet wat er staat!

Het logo van Paperblanks en de collectie waar dit boek toe behoort.

Schrijven maar! Dit zijn de voor- en nadelen om naar Amerika te gaan. Uiteindelijk besloot ik om te gaan, het was nu eenmaal een kans van mijn leven.

Achterin een handig vakje om losse papiertjes in te doen.

De achterkant van het notitieboek met gegevens over William Shakespeare.

De kaft. Er zit een magneet in, dat stukje haal je dus eerst van de voorkant af voordat je het boekje open kunt slaan.

Een kleinere variant van de collectie.

Hij werkt hetzelfde als het grote notitieboek.

De binnenkant. Hij is nog onbeschreven. Bovendien is hij van mijn vriend, ik heb hem dit boekje cadeau gedaan zodat hij zijn gedachten op kan schrijven.

Ook een klein vakje achterin het boekje.

Op dit boekje staat een andere naam. Een vrouwennaam, dus eigenlijk had ik beter in dit boekje kunnen schrijven en mijn vriend in die van mij.

Ik kan alleen ‘Charlotte’ eruit opmaken. Wat haar achternaam is, weet ik niet.

De boekjes bij elkaar. Zo zie je duidelijk het verschil in grootte en kleur. Maar allebei zijn even mooi! Ik vind dit echt heel prettige notitieboeken en bovendien gewoon mooi van de buitenkant.

William Shakespeare is te krijgen voor €19,50. Charlotte is te krijgen voor €11,50.

8 gedachten over “Paperblanks ‘Embellished Manuscripts’”

  1. Als ik zou moeten gokken, en dat heb ik met behulp van Google ook gedaan, dan zou ik gokken op Charlotte Brontë, schrijfster van Jane Eyre.
    Zoek er maar eens op,

  2. Wauw zeg, ik zit haast te kwijlen van die mooie foto’s! Wat zijn het ook een prachtige boekjes. Vooral deze lijn van boekjes die ‘oud’ lijken vind ik mooi. Ze zijn er ook met Middeleeuwse kaften.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven