Paper puppets van Heedopter

Heedopter paper puppets

Het is al een tijdje terug dat ik deze papieren poppetjes van Heedopter heb ontvangen. Erg leuk om in elkaar te zetten, maar hiervoor moet je wel even tijd hebben. Toen ik dat eenmaal had, ben ik er even rustig voor gaan zitten. Het is best nog wel leuk zo’n DIY pakketje in elkaar te zetten!

Heedopter paper puppets 2

Deze drie bladen zitten in het pakketje. Ik heb de struisvogel stap voor stap in elkaar gezet, ik laat het jullie hieronder zien. Ik zal de overige twee bladen nog eens verloten met eventueel het voorbeeld erbij. Ik zal er zelf niet zoveel mee doen, behalve als eventueel versiering. Voor nu liggen ze mooi op m’n werkkamer!

Heedopter paper puppets 1

De inhoud van het pakketjes samen met de instructies. Dat leek me niet zo moeilijk, dus ik ging aan de slag.

Heedopter paper puppets 3

Allereerst de onderdelen van het dier uitknippen. Geen lijntjes, maar wel duidelijk waar het moest aangezien de onderdelen gewoon met zwarte inkt is gedrukt. Dit is gemakkelijk te onderscheiden van het bruine papier. Het papier is overigens erg stevig, maar nog wel gemakkelijk te knippen.

Heedopter paper puppets 4

De gaatjes erin maken! Voor de plaats moet je echt even goed kijken, maar er staan kleine kruisjes. Ik heb niet zo’n speciaal apparaat in huis, dus ik heb de perforator erbij gepakt aangezien de kruisjes niet heel ver van de rand zaten. Hierdoor kwamen de gaatjes soms ietwat naast het kruisje, maar wel in de buurt. Ik heb hier geen problemen mee te doen. De perforator had geen problemen met de dikte van het papier.

Heedopter paper puppets 5

Daarna kon ik de pinnetjes erin doen. Hierbij leverden de gaatjes van de perforator geen problemen op, omdat het kopje groter was dan het gaatje. De pinnetjes gaan er gemakkelijk open waardoor het geen moeite is om de stukken papier aan elkaar te bevestigen.

Heedopter paper puppets 6

Dit is het resultaat. Alle onderdelen zijn te bewegen, dat is wel erg leuk. Als ik hem zou gebruiken, zou ik hem ergens ophangen denk ik. Ik vind het gerecyclede papier wel erg fijn, net als de stevigheid. Daar is goed aan gedacht tijdens het ontwerpen van de poppetjes. Heerlijk creatief!

De papieren puppets zijn voor €12,50 verkrijgbaar op Etsy van Heedopter.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

4 gedachten over “Paper puppets van Heedopter”

  1. Je hoeft niet overal iets mee te kunnen, sommige dingen mogen gewoon mooi zijn om van te genieten :) Prik ‘m op je prikbord, lijst ‘m in of hang met tape aan de muur bij een paar andere leuke kaarten etc. Als je er op uitgekeken bent gebruik je ‘m als brievenbuscadeautje of geef je ‘m aan een kind die er nog mee kan spelen.
    Leuk om het product zo te zien, ik ben erg fan van Heedopter!
    Groetjes, Anne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven