Oogpatroon op kurken onderzetters

Ik geef het eerlijk toe: ik ben zelf niet zo’n enorme fan van de oogpatroon trend. Toch wilde ik er graag een keer mee aan de slag ter inspiratie! En omdat ik ook graag een keer aan de slag wilde met kurken onderzetters, besloot ik dit te combineren tot een DIY voor HobbyHandig.

DIY kurken onderzetters

Eigenlijk was ik van plan om aan de slag te gaan met onderzetters voor kopjes, bekers en glazen. Helaas kon ik hiervan geen neutrale kurken onderzetters vinden… Wij hebben ze thuis wel, maar die zijn vierkant en ik wilde graag ronde gebruiken. Bovendien weet ik dat Robert het niet enorm waardeert als ik neutrale items ga decoreren. Zeker niet als wij het product zelf redelijk veel gebruiken. Van een eerder project had ik nog een ronde onderzetter voor pannen over, dus besloot ik die te gebruiken. Iets groter, maar het is hetzelfde idee dat je voor meerdere ondergronden kunt gebruiken! Denk bijvoorbeeld ook aan een dienblad of placemat.

Het idee om een patroon op de kurken onderzetters te tekenen had ik van tevoren al bedacht. Toen moest ik echter gaan bedenken wat ik erop wilde tekenen. Na een rondje op Pinterest besloot ik voor oogjes te gaan, ook al ben ik daar zelf niet zo’n fan van. Achteraf vind ik het patroon zo leuk dat ik blij ben dat ik een beetje uit mijn comfort zone ben gestapt. Dat is het leuke van DIY’en, vind jij ook niet? De volledige DIY lees je op HobbyHandig!

HobbyHandig

Ik ben blogger bij HobbyHandig! Eens in de drie weken schrijf ik hier over DIY. Net als op mijn eigen blog kan dit allerlei thema’s hebben: interieur, cadeau en nog veel meer. Iedere dinsdag dat er een blogpost verschijnt, plaats ik deze ook op mijn blog met verwijzing (en eventueel achtergrond-verhaal). Met dit keer dus het maken van een cactus kunstwerk!

1 gedachte over “Oogpatroon op kurken onderzetters”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven