Ontwerp jouw eigen sleeve bij Caseable!

Het is een tijdje geleden dat ik (eindelijk) een MacBook Pro aanschafte. Intussen ben ik gewend aan het systeem en heb ik er veel plezier van! Rond dezelfde tijd kreeg ik een aanbod om een sleeve te ontwerpen via Caseable. Mijn vorige laptoptas is natuurlijk te groot doordat mijn Asus een groter scherm heeft. Het heeft een tijdje geduurd door omstandigheden, maar ik heb mijn unieke sleeve nu in huis!

Sleeve ontwerpen

De eerste stap in het gehele proces was om een ontwerp te maken. Dit heeft even geduurd, maar toen ik eenmaal een middagje bezig was geweest, stond het drukbestand klaar. Het leek mij mooi om iets met marmer, een patroon en een quote te doen. Dit zijn namelijk allemaal huidige trends! Eigenlijk wil ik misschien ook wel een marmerlook voor mijn MacBook Pro zelf, maar ik heb in ieder geval een sleeve met dit patroon erop. Het patroon heb ik met een brushpen getekend en de quote heb ik met een lettertype in Photoshop op de achtergrond gezet. Omdat ik niet de gehele hoes in marmer wilde hebben, heb ik gekozen voor gedeeltes in kleur. De scheidingslijn is overigens niet recht: dit heb ik met opzet gedaan om het lekker speels te houden!

Caseable sleeve

Levering

Het duurde dus even voordat ik mijn ontwerp af had. Mijn bestelling heb ik half oktober geplaatst. Helaas heb ik mijn Caseable sleeve pas sinds begin van deze maand in huis. Op de website wordt wel aangegeven dat ze snelle levering hebben, maar hier heb ik niet echt iets van gemerkt: bij mij heeft het anderhalf maand geduurd. Eerst problemen met productie en vervolgens ook met verzending. Ik heb er meerdere keren achteraan moeten mailen. Zeker ook omdat ik dus zelf geen eigen sleeve zou kopen voor mijn nieuwe MacBook Pro door deze samenwerking, vond ik dit erg vervelend.

Caseable sleeve

MacBook Pro 15 Retina sleeve

Bij het uitpakken van de Caseable sleeve had ik verwacht enorm enthousiast te zijn: mijn ontwerp staat er immers op! Met de voorkant (met quote) was ik wel blij, maar de achterkant viel enorm tegen. Helaas zijn de kleuren namelijk niet goed gedrukt. Het licht groene is fel, terwijl het zacht zou moeten zijn. Erg jammer, want ik heb om aanleverspecificaties gevraagd en het ontwerp is in CMYK aangeleverd. Het marmer ziet er aan beide kant ook niet uit zoals het zou moeten namelijk, waardoor het net grijs met viezigheid lijkt, maar daar heb ik nog wel vrede mee.

Caseable sleeve

Het ontwerp op de sleeve drukken bij Caseable is dus niet echt geslaagd in mijn ogen, maar het product zelf heeft goede kwaliteit. Ik weet niet of hij hoort te rimpelen aan de buitenkant, maar hier heb ik verder geen last van. Mijn MacBook Pro is in ieder geval goed beschermd met de Caseable sleeve! Het product zit goed in elkaar en kan goed worden afgesloten met een rits. Ik gebruik hem dus wel (maar ik zorg altijd dat kant met quote bovenop ligt)!

Ontwerp jouw eigen sleeve (of laat een bestaand ontwerp printen) via Caseable vanaf €36,90.

Deze review bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door Caseable. Lees mijn disclaimer met betrekking tot deze blogposts.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven