Ontvangen en verstuurde #snailmail

Snailmail: verzonden en ontvangen

Ik houd van post! En dat niet alleen, ik houd ook van brieven schrijven. Jarenlang heb ik dit in het verleden gedaan, maar het vaagde een beetje weg. Sinds een aantal jaar had ik wel één vaste penvriendin, maar een tijdje terug besloot ik ook een oproepje te doen voor meerdere penvrienden onder het motto #snailmail. Vandaag laat ik jullie een aantal ontvangen en verstuurde poststukken zien!

Alles wat op deze foto’s staat, is niet alles wat ik ooit heb ontvangen en ook niet alles van de afgelopen periode. Ik vergeet vaak mijn eigen brieven te fotograferen en de meest recente te beantwoorden brief heb ik ook niet verwerkt (en dus ook niet de brief waar ik nu mee bezig ben), misschien een volgende keer! Allereerst de enveloppen op de eerste foto. Deze heb ik allemaal na mijn vakantie op Kreta geschreven. Drie binnen Nederland en één naar het buitenland. Schrijven in het Engels is toch best een uitdaging! Op deze brief heb ik nog geen reactie gehad.

Snailmail: verzonden en ontvangen

Mijn meest recente verstuurde post. De foto zal waarschijnlijk bekend voorkomen, omdat hij ook stond in een review van BD Designs. Ik heb deze ontwerpen speciaal besteld voor een thema #snailmail. Dit doe ik wel vaker, of ik zoek/maak het bij elkaar. Helemaal in stijl! Geschreven naar Mariska.

Snailmail: verzonden en ontvangen

En dan nu de ontvangen post… Eigenlijk staat het in de verkeerde volgorde, want de enveloppen op de eerste foto bevatten de brieven die deze en de onderstaande beantwoorden. Dit was een mapje waarin leuke spulletjes zaten en natuurlijk ook de brief. Leuk en creatief! Gemaakt door Mariska.

Snailmail: verzonden en ontvangen

Een paarse envelop van Sandy met daarin een brief en samples met bepaalde beautyproducten. Deze zitten nog altijd in de envelop, omdat ik hier niet echt van ben, maar alle extraatjes zijn natuurlijk leuk meegenomen! Een korte brief, maar wel op de typemachine getypt. Simpel is ook wel eens leuk (hoewel een typemachine nog best eens wat moeite kost, maar goed).

Snailmail: verzonden en ontvangen

En de laatste! Deze komt uit Amerika, mijn enige buitenlandse penvriendin. Een brief op vrolijke papier met een leuke foto en een ticket voor de film erbij. Officieel geen #snailmail, maar eigenlijk vind ik dat hier alles onder valt en Katelin stuurde ook extraatjes mee! Deze post is uiteraard niet gelijk de volgende dag, maar dat maakt het juist alleen maar leuker: de spanning tot de volgende brief!

2 gedachten over “Ontvangen en verstuurde #snailmail”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven