Ontvang een kaartje!

Ontvang een kaartje!

Op het moment dat ik dit blog schrijf, staat de schoorsteenmantel nog vol met kerstkaarten. Natuurlijk is de feestperiode alweer voorbij, maar het herinnert me altijd aan het gevoel hoe fijn het is om kaarten te ontvangen. Ik zou dat gevoel graag met jullie delen!

Onderhand is het wel bekend dat ik een verzamelaar ben van kaarten. Ik vind alle verschillende illustraties en foto’s echt enorm leuk! Net als bij andere postartikelen trouwens. Ik heb rekje vol met drie mandjes: bovenin ansichtkaarten en wenskaarten, in het midden briefpapier en onderin ontvangen kaarten plus stickers. Daarbij heb ik nog drie rekken voor de kaarten die ik verkoop op Post & Papier, maar die tellen eigenlijk niet mee natuurlijk. Omdat ik het verzenden en ontvangen van postkaarten zo leuk vind, heb ik me een tijd gelegen aangemeld bij Postcrossing. Afgelopen weekend verstuurde ik er, door het gevoel van de kaarten rond de feestdagen, weer een paar de wereld over. Iets wat ik al een tijdje niet meer had gedaan! Maar dat is een wereldwijd project en ik wilde ook iets leuks doen op mijn blog…

Hoe ga je het gevoel van het ontvangen van kaarten dan delen, Anouk? Simpel! Door kaarten naar mijn bezoekers te sturen. Helaas heb ik geen adressenbestand, dus ik kan niet zomaar beginnen. Daarvoor zal ik echt een oproepje moeten doen. Naar wie wil ik het dan sturen? Naar iedereen die mij een goede reden geeft. Heb ik een goede reden nodig dan? Nee! Maar ik vind het wel leuk om te weten waarom nou juist jíj een kaartje wilt ontvangen.

Wat moet je doen om kans te maken op een kaartje? Je mag een reactie achterlaten op dit blog met je reden en je adres, maar vooral het laatste lijkt me niet zo handig in verband met privacy. Stuur me daarom een e-mailtje op contact@nouk-san.nl en misschien ligt er binnenkort bij jou wel een kaartje van mij op de bus! Ik geef niet aan of en wanneer ik een kaartje verstuur, net zomin als ik een limiet heb. Tevens is er geen deadline voor deze ‘actie’, want ik verstuur wanneer ik zin en tijd heb. Ik ben benieuwd naar de mailtjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven