Eigentijdse notitieblokken van Firma Streep

Af en toe komen er pakketjes binnen zonder dat ik weet wat het is. Verrassing! Ineens ligt er soms een verrassing op de brievenbus. Onder andere met notitieblokken van Firma Streep. Eigenlijk geleverd om eventueel in te kopen voor Post & Papier, maar ondanks dat ik dit niet doe, licht ik ze graag uit op mijn blog!

Firma Streep

Fris, minimalistisch en een tikje Scandinavisch: dat zijn de notitieblokken van Firma Streep. Althans, volgens het bedrijf zelf uiteraard. De papierwaren worden met liefde en toewijding ontworpen en geproduceerd. De ontwerper Made by Bazz slaapt niet voordat het ontwerp helemaal naar zijn zin is. De drukkerij Ecodrukkers drukt de ontwerpen op FSC-gecertificeerde papier met bio-inkt. De eigenaar van Firma streep is Marèse Peters: “Mijn hartstocht voor schrijfwaren is onbegrensd. Mooie, rustige notitieblokken met prikkelende Nederlandse teksten waren er nog niet. Daarom ben ik ze zelf gaan maken. Ik hoop dat jij er net zo blij van wordt als ik!”

Notitieblokken van Firma Streep

Notitieblokken

“Het evenwichtige ontwerp is een lust voor het oog en zorgt voor rust in je hoofd.” Het papier is bedoelt om te prikkelen, zoals de tagline suggereert. De teksten op de notitieblokken zijn opvallen. Ze vormen een contract met het ontwerp. De kleuren zijn sereen: je notities krijgen alle ruimte en aandacht. Het ontwerp zorgt er inderdaad voor overzicht en er is genoeg ruimte voor notities. De teksten zijn anders dan normaal.

Notitieblokken van Firma Streep

Persoonlijk ben ik niet enorme fan van een fris en strak ontwerp zoals deze notitieblokken. Het geeft me een zakelijk gevoel en dit vind ik juist onprettig bij stationery. De teksten zijn wel grappig, maar ik zou er zelf niet zoveel mee kunnen. De notitieblokken van Firma Streep zijn vooral gericht op praktisch gebruik. Dit is helemaal niet niet erg, maar het prikkelt mijzelf niet echt. Let er trouwens op dat de ontwerpen in de webwinkel blauw lijken, maar dat ze groen zijn op papier.

Notitieblokken van Firma Streep

Pentest

Als laatste: een pentest! Alle pennen schrijven op zich wel prima. Het is gewoon papier, hoewel het natuurlijk wel gerecycled is. De inkt ghost wel een beetje aan de achterkant, maar het papier op de notitieblokken gebruik je toch maar eenzijdig.

Wil jij een notitieblok van Firma Streep? Ze zijn €6 per stuk in hun webwinkel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven