Notitieblok ‘piraten’ van Artasja

aug 6, 2013

Artasja Notitieblok 'piraten'

Artasja stuurde me laatst een doos vol leuke goodies op om mee te sturen met bestellingen, winacties en andere Nouk-san gerelateerde post. Enorm leuk, want er zat een kleine verrassing bij: een notitieblok met illustraties van gelukspoppetjes piraten erop. 

Het notitieblok bestaat uit ongeveer 50 bladzijden en is 9,8 x 21 cm. Het blok is gedrukt van 90 grams offset wit papier en heeft een lijmbinding bovenaan.

Artasja Notitieblok 'piraten'

Dit is de bovenkant van het notitieblok. Er staan niet op weergegeven waar je het blok voor kunt gebruiken, dus dat kan van alles zijn: to do-lijstjes, boodschappen, checklisten en noem maar op. Ook inspiratie kun je er op kwijt. Als je zou willen tekenen kan dit ook, want er staan geen lijntjes op.

Artasja Notitieblok 'piraten'

Dit is de onderkant van het schrijfblok ‘piraten’. Met een leuke quote. Ik denk dat het blok meer voor kinderen is bedoeld met vrolijke illustraties erbij. Overigens zijn de illustraties erg typerend voor Artasja. Deze gelukspoppetjes staan in verschillende ontwerpen op meer papierwaar weergegeven, ook met een wit randjes eromheen en wat schaduw aan de rechterkant. Lekker vrolijk en leuk vormgegeven! Bij Artasja kun je dan ook terecht voor heel veel geluk.

Artasja Notitieblok 'piraten'

Het papier van het notitieblok voelt fijn aan. Het schrijven voelt net als een normaal A4’tje, dus met balpen of vulpen: geen probleem. Daarbij zijn de blaadjes gemakkelijk van het blok af te halen door de lijmbinding. Het hele blok hoeft dus niet mee om bijvoorbeeld boodschappen te doen.

Het notitieblok ‘piraat‘ is verkrijgbaar bij Artasja voor €3,50 per stuk.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

2 Reacties

  1. Hoi Anouk,

    Wat een leuke review! Dank je. Wist je dat we al deze gelukspoppetjes artikelen ook verkopen aan webshops en winkels tegen inkoopprijzen?

    Groetjes van Jans

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *