New in: DIY rek van HEMA

sep 6, 2017

Het is een hele tijd geleden dat ik bij Studio Stationery een rek aan de muur zag. Anke wist mij te melden dat hij bij HEMA vandaan kwam, maar helaas was hij niet meer op voorraad. Toen op social media werd aangekondigd dat het DIY rek weer voorradig was, heb ik hem dan ook meteen besteld!

DIY rek van HEMA

DIY rek

Zoals ik al zei: ik was al een tijdje verliefd op het rek. Het is een groot rek met bakjes, stangen en haakjes. In de beschrijving op de website van HEMA wordt benoemd dat je hem voor lifestyle items zoals kleding, sieraden en make-up in op te bergen. Het is echter een DIY rek, dus ben ik voornamelijk fan van een creatieve invulling. In mijn werkkamer was er nog een stukje muur vrij naast het langwerpige kaartenrek. Drie keer raden waar hij hangt!

DIY rek van HEMA

Maar ja, waarom wilde ik het DIY rek eigenlijk hebben? Natuurlijk is het een mooi hebbeding, maar ik vind ‘m ook erg praktisch. Net als mijn wandbord van IKEA overigens. In de bakjes heb ik bakerstouw en stempels gedaan, net als mijn bullet journal en etui. De stangen bestaat uit masking tape en inpakpapier. Voor de haken heb ik nog geen doel, maar daar verzin ik vast wel iets op. Wat zou jij eraan hangen?

Zodra hij weer op voorraad is, is het DIY rek online te bestellen bij HEMA (of misschien nog wel in jouw filiaal)!

2 Reacties

  1. Super handig!

    Antwoord
  2. Leuk! Ik wil ook zo’n rek als ik daar eindelijk plek voor heb.

    Aan de haakjes kun je bijv van die hangplantjes hangen, of op dezelfde manier van die bakjes ophangen en daar dan pennen in doen

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *