MyPhotoFun fotoboek

1 oktober 2015

MyPhotoFun fotoboek

Een tijdje geleden mocht ik bij MyPhotoFun een fotoboek bestellen om te reviewen. Dit heeft een poos geduurd doordat ik foto’s nodig had, dus ik besloot een familie evenement waarbij was gefotografeerd te laten drukken: pake 80 jaar…

MyPhotoFun fotoboek 1

Het fotoboek dat ik mocht bestellen was een vierkant XL boek van 30 x 30 centimer (dit is ongeveer ter grote van een stoeptegel). Het boek heeft een harde kaft en bestaat uit 49 pagina’s met normaal papier zijdeglans. Ik moest het fotoboek maken in een software programma van MyPhotoFun zelf. Er zijn niet oneindig veel mogelijkheden, maar wel genoeg qua indeling en effecten om een mooi boek in elkaar te zetten!

MyPhotoFun fotoboek 2

Hoewel de wat grotere foto’s, zoals de bovenstaande, als mindere kwaliteit werden weergegeven in het programma, zijn ze tóch nog heel mooi uitgevallen. Alle foto’s zijn goed scherp en mooi afgedrukt qua kleur. Ik had het fotoboek zelf iets kleiner ingeschat, ondanks dat ik het formaat van te voren wist. Maar zelfs de kleine foto’s die ik in het boek had geplaatst, kwamen groot genoeg op papier. De tekst viel zelfs groter uit dan ik had gedacht, maar dat is niet erg: het fotoboek is voor mijn grootouders als herinnering. MyPhotoFun levert prachtige fotoboeken, dat mag wel gezegd worden!

MyPhotoFun fotoboek 3

Bestel jouw fotoboek vierkant XL met harde omslag voor €29,95 bij MyPhotoFun.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.