Tekstuele verwenners op Mwah stationery

Iets wat ik al maanden als stationery tip op de planning heb staan, is Mwah als merk. Ik leerde het merk vorig jaar op ShowUP kennen en ik moest lachen bij het lezen van hun tekstuele verwenners. De collectie bestaat onder andere uit kleding en lifestyle, maar gelukkig is stationery ook onderdeel van hun assortiment!

Mwah stationery: schrijfwaren

Tekstuele verwenners bij Mwah

Als je een paar producten van Mwah bekijkt, zie je meteen dat er teksten op staan. Alles is zwart met wit, maar hierdoor komt het juist nog meer naar voren. De uitgangspunten van de makers zijn “de kern raken, relativering en een glimlach. Dit is niet alleen terug te zien op de producten, maar ook in hun dagelijkse tekst en hun projecten (in opdracht). Als voorbeeld neem ik even enkele stationery items zoals je op de foto’s kunt bekijken.

Mwah stationery: notitieboeken

Mwah stationery

Hét product waar mijn aandacht voornamelijk naar uit ging, was een set met schrijfwaren. Een potlood, gum en puntenslijper om precies te zijn. “Punt voor jou” vind ik misschien iets minder geniaal, maar van “ik blijf maar kort lang” en “ik wis het wel” kan ik zeker humor in zien! Het zou trouwens leuk zijn geweest als de liniaal ook in de set had gezeten. Ik vind de tekst eigenlijk voornamelijk bij de huidige tijd van het jaar passen.

Naast schrijfwaren kunnen notitieboeken natuurlijk niet ontbreken. Mwah biedt vier verschillende aan, maar ik heb mijn twee favoriete teksten uitgekozen. “Als je geen zin hebt, dan maak je er maar een” is toch goed bedacht? Ik zou er zelf niet op komen, maar ik kan er wel om lachen als ik het lees. Oh ja, wat ik ook leuk vind: er zitten Engelse teksten bij (zie het tweede notitieboek), hoewel ik de Nederlandse wel pakkender vind.

Bestel jouw Mwah stationery (en andere producten) vanaf €3,95 in hun webwinkel!

Wat vind jij van deze tekstuele verwenners?

1 gedachte over “Tekstuele verwenners op Mwah stationery”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven