7 Motiflow ontwerpen voor op textiel of papier

Een bedrijf dat ik qua naam al een tijdje kende, is Motiflow. Ze drukken allemaal verschillende ontwerpen van illustratoren op textiel, maar ook behang en papier (sinds kort). Daarna kun je er zelf nog mee aan de slag. Eerst zei het me niet zoveel, maar ik vind het concept wel erg mooi nu. Motiflow drukt namelijk alleen maar hoge kwaliteit ontwerpen van unieke illustratoren die op een laagdrempelige manier worden aangeboden. Ik heb enkele Motiflow ontwerpen die ik wel zou willen drukken op een rijtje gezet!

Cactussen

Allereerst: who doesn’t love cactusses? Het patroon is gemaakt met watercolor door Valesca. Zij illustreert onder andere voor Flow, Margriet en Libelle. Ik zou hier graag mee aan de slag gaan voor een snailmail, maar op de muur zou ik het ook niet erg vinden.

Flamingo’s

Nóg zo’n hip item zijn flamingo’s. Dit patroontje van Sietske is misschien wat te druk voor op de muur (vind ik), maar is wel prachtig voor bijvoorbeeld een blouse of iets anders kleiners. Ze gebruikt handgemaakte en digitale illustraties door elkaar heen.

Katten

Ik kan natuurlijk geen lijstje maken met verschillende ontwerpen zonder katten. Ze zijn niet alleen schattig, maar ook de kleuren zijn erg mooi. Het ontwerp is van Tamara die het liefst allerlei vrolijke ontwerpen maakt.

Patroon

Dit vrolijke ontwerp – wat perfect bij de lente of de zomer past – is erg mooi voor bijvoorbeeld een etui. Of eventueel voor behang in de babykamer. Het ontwerp is van Romy (je weet wel, van Muchable), dus ze kon natuurlijk niet in het lijstje van Motiflow patronen ontbreken!

Tropisch

Dé trend van deze zomer: tropical vibes! Niet alleen op stationery, maar dus ook op de muur of op een stof zodat je er zelf nog iets van kunt maken. Ik ben zelf van rustige kleuren in huis, maar ik vind hem wel erg mooi. Het ontwerp is van Stella (buitenlandse illustrator).

Wolken

En het laatste ontwerp dat ik heb gevonden voor dit lijstje van Motiflow ontwerpen, is deze met wolken. Perfect voor behang in de babykamer, maar ook voor kleertjes bijvoorbeeld. De wolken zijn gemaakt door Mijksje, een bekende illustrator voor mij.

Wat vind jij de leukste Motiflow ontwerpen voor op textiel en papier? Bekijk hun website!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven