Moosmade: durf te stempelen

Moosmade: #durftestempelen

Stempels, welke papierfreak of creatieveling heeft ze niet in huis? Met een beetje inkt (in allerlei verschillende kleuren) kun je pakketjes en brieven op vrolijken, maar ook gewoon ergens een leuke stempel op drukken. Net zoals een sticker, maar dan altijd opnieuw te gebruiken. Best wel handig, alleen de inkt moet je soms opnieuw kopen! Wil je een keer een ander ontwerp? Dan ben je bij Moosmade op het goede adres, hét merk in veel verschillende (soorten) stempels én ontwerpers. Maar toch ook uniek!

Moosmade is de webwinkel van Moniek Dollekens. En ze heeft de bijnaam ‘Moos’. In 2009 begon ze met een weblog. “Ik heb overwogen mijn webshop een hele andere naam te geven, omdat ik de stempels in de webshop niet meer helemaal zelf maak.” Uiteindelijk besloot ze toch wel voor Moosmade  te gaan, omdat het eigenlijk al een merk was. Moniek wilde de stempels niet allemaal met de hand maken, maar ook geen standaard ontwerpen verkopen. Daarom ging zij op zoek naar ontwerpers… en inmiddels staan er ruim 20 in haar webshop te pronken.

Moosmade: #durftestempelen

Het ‘voordeel’ van de ontwerpen voor stempels is natuurlijk dat het allemaal zwart wit is. Kleur wordt wel toegevoegd door de koper, mocht hij of zij dit willen. Al zijn er bepaalde richtlijnen voor een stempel, er staan misschien wel 100 verschillende stempels in de shop (als het niet meer is, want ik heb ze niet geteld…). Wat voor soorten dan? Er zijn setjes verkrijgbaar, zoals de camera met hart en envelop hierboven. Daarbij ook stempels met tekst of een etiket waar je nog een naam of adres kunt opschrijven. Dieren en liefde zijn ook twee geliefde thema’s op Moosmade. Zoek je iets om iemand een beloning mee te geven? Ook deze ontwerpen zijn aanwezig. Erg veel variatie dus, voor ieder zit er wel iets tussen!

Moosmade: #durftestempelen

Actie

Omdat er zoveel keuze is aan stempels bij Moosmade, mag ik van Moniek shoptegoed weggeven! Wat kun je winnen? €10,- tegoed. Zo kun je jouw eigen stempel naar keuze uitzoeken. Wat moet je hiervoor doen? Geef antwoord op de vraag “wat is jouw favoriete stempel in de shop van Moosmade?” én tweet het volgende: “Ik maak kans op €10,- tegoed om te shoppen bij @moosmade. Kijk op https://www.nouk-san.nl/moosmade-durf-te-stempelen! cc: @Nouksan #durftestempelen”. Als je geen Twitter hebt, geef dit dan aan in je reactie, je mag alsnog meedoen.

De winactie loopt tot en met 19 mei, hierna zal de winnaar geloot worden.

12 gedachten over “Moosmade: durf te stempelen”

 1. Wat gaaf, een Moosmade give-away! Ik doe een poging en dan ga ik voor de stempel Zelf gebakken! van Ankepanke.
  Groetjes, Anne
  (twitter: @AnneCopier)

 2. Mijn favoriete stempel uit de shop van Moniek (Moosmade) is het uiltje met de envelop in zijn snavel! Echt zo lief! Die zou ik zeker gaan bestellen als ik het shoptegoed win.
  Leuke actie!

 3. Mijn favoriet is de “echte post is zoveel leuker” stempel!

  (Ik hoop trouwens dat hij er ook ooit nog eens in het Engels komt voor mijn buitenlandse post. )

 4. Moeilijk kiezen!! Maar welke wel heel tof zijn voor op bedankkaartjes bij mn bestellingen zijn t praatwolkje ‘Thank you’ offf de ronde stempel met ‘have a nice day’ … :s I don’t know … Leave it up to you! ;D •duimdeduimduimduim•

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven