Moodiez stationery (for school)

jul 19, 2014

Moodiez stationery

Een tijdje terug plaatste ik een review over het Moodiez Magazine. Ik kreeg ook stationery mee gestuurd, voornamelijk schoolspullen voor 2014 – 2015. Met ontwerpen van Pimpelmees is het een vrolijke en lichte illustratieve collectie. Kijk maar mee…

Allereerst kaftpapier, hoewel het natuurlijk ook te gebruiken is als inpakpapier. Dit gedeelte was helaas opgevouwen, dus daarom kan ik er niet zoveel meer mee. Maar de illustraties zijn wel mooi. En wel meidenachtig, net als de rest van de collectie overigens.

Moodiez stationery 1

Een etui die bijna tot de onderkant open gaat. Ergens heel handig, maar er kan ook sneller iets uitvallen. Dat vind ik dan weer wat onhandig. Het etui is erg zacht, maar dat past wel bij het ontwerp.

Moodiez stationery 2

Etiketten! Eigenlijk voor op gekafte boeken, maar natuurlijk ook ergens anders voor te gebruiken. Als adressticker bijvoorbeeld. En het zijn er wel een aantal, dus dan heb je gelijk een voorraad. Uiteraard is er gemakkelijk op te schrijven, ondanks de glans.

Moodiez stationery 3

De agenda voor komend schooljaar! Heerlijk illustratief en kleurrijk. Dit zijn echt mooie stationery. En de pagina’s zijn allemaal mooi vormgegeven, altijd leuk! Ik gebruik zelf zo’n agenda niet meer, ook al ga ik nog naar school. Ik heb gewoon een jaaragenda, dat vind ik wat gemakkelijker. Maar zo’n agenda zou ik echt wel gebruiken als ik het zou doen!

Moodiez stationery 4

Schriften! Mooie omslagen, de binnenkant bestaat gewoon uit gelijnde of geruite blaadjes. Ik heb niet geprobeerd om op de voorkant te schrijven, omdat ik de illustraties mooi vind en ik de kaften niet wilde verpesten. Eventueel kun je er gewoon een sticker op plakken als het niet lukt. Het papier in de schriften is erg dun, maar wel fijn om op te schrijven.

Moodiez stationery 5

Een map voor allerlei stencils en dergelijke. Opnieuw een mooie cover, zoals ook het geval bij de schriften. Dit is een beetje dezelfde vormgeving, net als de onderstaande map. Ik vind het enorm leuk hoe er verschillende kleurtjes gebruikt worden op één illustratie op verschillende producten. Hier past trouwens veel papier in, want je kunt de rand ombuigen zodat er meer ruimte is. Het elastiek houdt het wel bij elkaar!

Moodiez stationery 6

Alle spullen zijn een beetje meisjesachtig, mijn broertje wilde het al niet gebruiken. Ik heb de etiketten, het kleine schrift en de brede map zelf gehouden: die kan ik zelf wel gebruiken. De dunne map, het etui en de agenda zijn naar mijn zusje gegaan, ondanks dat ze in groep 8 zit komend schooljaar. Volgens mij oefenen ze sowieso al wat met een agenda, dus dan heeft ze alvast één!

Winnen!

Tja… er blijven twee schriften over (het kaftpapier is niet echt meer mooi om weg te geven)! Dus die geef ik graag weg aan één van mijn bezoekers, ze gaan namelijk als set weg. Laat een reactie achter dat je meedoet en indien je Twitter hebt, post het volgende: “Ik maak kans op twee @MoodiezMagazine A4 schriften bij @Nouksan. Kijk snel op https://www.nouk-san.nl/moodiez-stationery-for-school!”

De stationery van Moodiez is verkrijgbaar in hun webshop, het grootste pakket kost €43,50.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

6 Reacties

 1. Waaah wat is hun spul toch tof. Lekker kitsch! Ergens zit ik te twijfelen of ik die agenda ga scoren.. Maar ik weet het nog niet zo goed.

  Antwoord
 2. Wat een vrolijke kleuren. Ik doe mee hoor.

  Antwoord
 3. Tja,ik waag weer een kansje! Ik ben dol op Pimpelmees!
  Groetjes,
  Marjolein

  Antwoord
 4. ik doe graag mee, nou ja, mijn dochter doet graag. ze is 10 en schrijft de mooiste gedichten en zinnen, ze heeft nog veel in haar hoofd dus kan wel wat mooi papier gebruiken

  Antwoord
 5. Hoi Anouk!

  Ik heb voor komend schooljaar de agenda van Moodiez al gekocht,
  maar het bijpassende kaftpapier kan ik nergens vinden (niet op internet en
  ook niet in winkels als de V&D). Weet jij misschien waar het wel te koop is?
  Hoor graag iets terug! :)

  Marjolijn.

  Antwoord
  • Het is online in een pakket beschikbaar via Moodiez.nl volgens mij…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *