Moederdag: leuke cadeautjes

Moederdag 2013

12 mei is het Moederdag, tijd om je moeder weer helemaal in het zonnetje te zetten! Maar waar vind je nu leuke (budget) cadeautjes? Dat is altijd nog een speurtocht. Speciaal hiervoor heb ik een aantal producten voor jullie op een rijtje gezet, allemaal rond de €10! Leuk om te geven, maar toch een kleinigheidje.

1. Een print met een illustratie. Het is erg simpel, hoewel de afbeeldingen erg mooi is, maar toch een mooi cadeau. Er staat een familie met bloemen en harten op de illustratie. Verkrijgbaar bij Indie-ish voor €12,50.

2. Is jouw moeder creatief met naald en draad? Wat is er mooier dan haar een hanger met een veer te geven die ze zelf nog kan borduren? Nog mooier omdat hier een hart van gemaakt kan worden. Eventueel kun je dit ook al zelf doen natuurlijk! Verkrijgbaar bij Winkel van Papier voor €8,95.

3. Een stempel met de tekst ‘je bent de liefste’, want ja: dat is je moeder natuurlijk (altijd). Een stempel is heel handig voor hergebruik, je hebt alleen inkt nodig! Je kunt het ook op een kaartje stempelen en de stempel zelf houden uiteraard. Verkrijgbaar bij Moosmade voor €9,95.

Moederdag 2013

4. Het heeft iets minder met papier te maken, maar een bedeltje met ‘mama’ is natuurlijk perfect voor Moederdag. Knutsel er zelf een sierraad bij of geef hem zo zodat je moeder zelf aan de slag kan. Een klein gebaar, maar leuk om te geven als kleinigheidje. Verkrijgbaar bij Artasja voor €0,59.

5. Een stempel, vijf zakjes, vijf kaartjes, stickervellen, masking tape en inkt. Een mooi pakket voor een creatieve moeder óf een creatief kind die graag iets voor zijn/haar moeder wil knutselen. Verkrijgbaar bij Dreamkey voor €9,95.

6. Wil je gewoon een kaartje geven zonder een cadeautje, bloemetje of knutsel? Dat kan! Deze twee mooie kaarten zijn apart en in een setje te koop. Verkrijgbaar bij Hip & Stip kaarten voor €4,-.

2 gedachten over “Moederdag: leuke cadeautjes”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven