Mini-winkeltje sparen bij Albert Heijn

10 april 2012

Even winkelen bij de Albert Heijn. Niet in het echt, maar in het klein. Dat kan voortaan, met de actie van 125 jaar Albert Heijn. Spaar ze nu: de mini-producten voor in een winkeltje dat je voor €12,99 bij één van de fililialen kunt kopen. Weer even kind zijn en winkeltje spelen. Daarbij kun je het winkeltje nog realistischer maken met geluiden die je via internet af kunt spelen en advertenties die je kunt maken op de website van de Albert Heijn.

Ik herinner me de tijd nog goed wanneer ik het leuk vond om als kind zijnde te spelen. Het huishouden doen, voor de kinderen zorgen en natuurlijk boodschappen doen. Wij hadden mandjes met fruit en andere plastic producten, maar we bedachten er natuurlijk andere producten bij. Zo kon je gemakkelijk wat kleding, luiers e.d. van de babyborn in de winkel plaatsen. Daarnaast leuk geld, pasjes en een kassa waar mamalief regelmatig gek van werd: constant de geluiden van het gebliep en toetsen die werden aangeslagen. Voor mij en mijn vriendin extra pret.

Een mini-winkeltje is voor mij nostalgie. Zeker omdat ik bij de Albert Heijn als caissière heb gewerkt, vind ik het leuk. Ik spaar altijd alle acties bij de supermarkten, bijna nooit compleet. Voetbalplaatjes en de punten voor bijvoorbeeld de Efteling of Muppets gaf ik altijd aan broertje en zusje. Voor hen veel leuker dan voor mij. Bij deze actie weet ik dat nog zo net niet. Of ik kom gewoon regelmatig even met ze spelen.

PS. Stiekem heb ik mijn eerste advertentie al gemaakt en de eerste twee mini-Marsjes liggen in het dashboard van de auto.