Mini werkplek op onze eettafel

Hoewel ik mijn werkkamer nog steeds veelvoudig gebruik, werk ik tegenwoordig ook veel beneden. Ik gebruik onze salontafel voor foto’s en videos, maar ook zit ik gewoon aan de eettafel te werken. En tot ergens eind vorig jaar lag dit bezaaid met allerlei spullen van mij… omdat ik prachtige stationery van Dreamkey had gespot en heb gekregen in december, heb ik dit gebruikt om hierin verandering te brengen. Het leek mij leuk om mijn mini werkplek op onze eettafel met jullie te delen!

Mini werkplek op onze eettafel

Mini werkplek

Ik vind het prettig om spullen bij de hand te hebben liggen. Maar het liefst wel een beetje compact. Hiervoor bracht Dreamkey dus de oplossing, aangezien zij prachtige stationery (en woonaccessoires) van zowel Abigail Warner als Paper Source (Vanilla Bean) verkoopt. Het zijn twee verschillende merken, maar qua stijl past het enorm goed bij elkaar! Een pennenbak voor alle schrijfwaren en een magazine file voor papier en boekjes. Voor de kleinere items heb ik er een bakje aan geklemd met gouden items. Overigens heb ik hier ook nog items van Dreamkey in zitten, zoals een potlood en een gum. Alles wat ik nodig heb, staat nu compact op onze eettafel, maar wel binnen handbereik!

Mini werkplek op onze eettafel

Paper Source

Allereerst maakte ik kennis met Paper Source bij Dreamkey. Ik werd meteen verliefd op de nietmachine, met daarbij natuurlijk ook de overige stationery. Helaas zat zo’n aanschaf er qua budget destijds niet in. Ik besloot het daarom op mijn verlanglijstje voor december te zetten! Intussen heb ik de nietmachine, de pen, het notitieblok, de sticky notes en de mapjes. Eigenlijk alles met het zwart witte, roze en koperen ontwerp van dit merk. Prachtig! Het notitieblok gebruik ik voor notities naast mijn agenda en blogplanner, de sticky notes voor extra’s in deze boekjes en de mapjes voor extra los papier.

Mini werkplek op onze eettafel

Abigail Warner

Een tijdje geleden voegde Dreamkey nog een prachtig merk toe aan het assortiment: Abigail Warner. Ik vond hiervan vooral het magazine file en de pennenbak “lipstick” erg mooi. Bovendien past het dus perfect bij de overige items! Dit heb ik ook toegevoegd aan mijn verlanglijstje. Ik heb enkele items van beide merken voor Sinterklaas en Kerstmis gekregen, waardoor mijn set nu compleet is. Het is misschien erg meisjesachtig, maar ik vind het ook stijl hebben. Ik ga hier nog heel lang plezier van hebben!

Mini werkplek op onze eettafel

Heb jij ook een (mini) werkplek? Zo ja, hoe ziet deze eruit?

2 gedachten over “Mini werkplek op onze eettafel”

  1. Die stationary is echt té leuk! Heel vrolijk! Ziet eruit als een lekker plekje om te werken. Ik werk zelf altijd in mijn kamertje aan mijn bureau. Helaas dus geen mini werkplekje. Hij ligt in iedergeval met bezaait met van alles en nog wat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven