Mini shoplog: creatieve materialen

22 februari 2017

Eigenlijk zou ik een mini shoplog rondom het CreaWeekend in Hardenberg typen, maar ik heb ook creatieve materialen ervoor en erna ingekocht. Daarom een klein overzicht met producten die ik de afgelopen dagen heb gekocht. Ik kan je nu al vertellen: ik ben er super blij mee!

Brush pennen

Allereerst heb ik ein-de-lijk brush pennen! Ik zie en hoor het al tijden voorbij komen, dus besloot ik mezelf op het CreaWeekend te trakteren vanwege een goede beurs. Leuk feitje: vanwege aanraders op het bloggersplein rondom handlettering waren alle losse zwarte brush pennen al uitverkocht bij de kraam naast ons. Ik wilde hier eigenlijk mee starten, maar ik heb dus nu een hele set. Ik heb echt zin om ermee te gaan experimenteren!

Mini shoplog: creatieve materialen

Twinmarkers

Officieel zaten de twinmarkers van Action in mijn vorige shoplog, maar met heel veel dank aan Elise Beppie heb ik nu ook de gele variant! Ik heb nog geen tijd gehad om ermee aan de slag te gaan. Bovendien wilde ik eigenlijk wachten totdat ik alles compleet zou hebben. Overigens zijn de twinmarkers ook bekend bij bezoekers van het CreaWeekend, want ze werden veel herkend!

Micron fineliners

Naast brush pennen zijn micron fineliners ook een aanrader voor handlettering. Ik heb tot nu toe altijd Stabilo gebruikt en ik vind dit ook prima, maar ik wilde toch Micron eens proberen. De setjes waren ook op bij dezelfde kraam, maar ik vond losse bij een kraam iets verderop. Ik heb 03 en 08 gekocht! Naar aanleiding van het CreaWeekend ga ik ze ook inkopen voor de webwinkel, dus dan wil ik ze ook graag zelf gebruiken.

Mini shoplog: creatieve materialen

Aquarelverf

Iets waar ik zelf al een tijdje mee aan de slag wil, is aquarel. Ik heb wel een doosje met waterverf in huis, maar dit is gewoon eigenlijk niet zo mooi. Op aanraden van Romy heb ik nu een setje Winsor & Newton aquarelverf gekocht. Hij moet nog binnenkomen, dus deze prachtige foto heb ik met toestemming van Muchable geplukt.

De brush pennen, de micron pennen en het setje aquarelverf heb ik voor mezelf gekocht als cadeau. Ik ben over een maand jarig, maar dit is vanwege het grote succes van het CreaWeekend Hardenberg! Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan, dus alle materialen zullen vast nog wel voorbij komen op mijn blog en mijn kanaal.

Wat zijn jouw favoriete creatieve materialen?


Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*