Mini-kaartjes

Mini-kaartjes

Ik houd van kaarten in alle soorten en maten. Ik heb al een aardige verzameling, maar er kan natuurlijk altijd nog wat bij! Zoals deze mini-kaartjes met vrolijke illustraties en teksten. En allemaal uniek op hun eigen manier.

Mini-kaartjes 1

De kaartjes zijn geen ansichtkaarten of wenskaarten, maar gewoon een eigen soort. Met envelopjes, hoewel ik niet weet of ik ze snel op de bus zal doen. Ik denk dat het apart gewoon te snel kwijt zal raken. De envelopjes zijn kleurrijk en zijn verder blanco. Ik vind de kleurtjes niet altijd bij de kaartjes passen, dus combineer ik ze misschien wel als ik ze gebruik bij snailmail of iets dergelijks.

Mini-kaartjes 2

De binnenkant van een kaartje, het is mijn favoriet. Een lief katje op de voorkant met ‘I love you’, aan de binnenkant kun je schrijven. Erg schattig!

Mini-kaartjes 3

Er zijn een aantal kaartjes die aan de zijkant opengaan, maar ook een aantal die aan de onderkant of bovenkant open gaan. Aparte ontwerpen, teksten en indeling bij alle kaartjes, stuk voor stuk. En dat maakt ze zo bijzonder.

Mini-kaartjes 4

Dit is een voorbeeld van een kaartje dat op een andere manier opengaat. Bovendien is dit een geheel ander ontwerp dan die van het katje. Alle kaartjes horen wel bij elkaar als serie, misschien door de kleuren en grootte, maar toch verschillen ze van elkaar.

Mini-kaartjes 5

De kaartjes (I en II) zijn verkrijgbaar bij Winkel van Papier, voor €0,90 per stuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven