Mini flessenpost

Wensflesjes

Echte post is ontzettend leuk om te ontvangen. Ik krijg altijd een glimlach op mijn gezicht als de postbode brieven, kaartjes en pakketjes langs brengt. Hartstikke leuk om te schrijven, versturen en ontvangen. Maar als we nog eventjes verder teruggaan in de tijd, komen we uit bij de flessenpost. Op de ouderwetse manier kwam het niet aan natuurlijk, maar wat als er een verkleinde vorm is die je per brievenbuspost kunt sturen?

Bij het online winkelen viel mijn oog op deze mini flesjes mét een briefje en stickertje erbij. Voor een kleine boodschap. Gelukkig hoeven brieven niet altijd lang te zijn. Mocht je ze toch wat langer willen, dan moet je maar wat kleiner schrijven. In ieder geval leek mij het een leuk idee, dus bestelde ik twee ontwerpen.

Wensflesjes

Op de foto hierboven is het flesje met een hartje te zien. Op het langwerpige briefje heb ik mijn favoriete quote geschreven. Dit is vrij groot, maar als je een langer bericht wilt schrijven, kan het uiteraard kleiner. Eventueel kun je de tekst ook verticaal schrijven, zodat het een soort perkamentrolletje wordt voor de lezer.

Wensflesjes

Hier heb ik het briefje helemaal opgerold. Om hem in het flesje te kunnen stoppen, moet hij aardig smal. En dan past hij er net in met de kurk erop. Eventueel kun je nog wat andere knutseltjes bij de post doen of eventueel een kaartje, maar het flesje met boodschap op zich is natuurlijk ook al origineel. Deze mini flessenpost gaat naar mijn hartendief, dus hij hoeft niet door de postbode bezorgt te worden… dat doe ik zelf wel!

De wensflesjes zijn verkrijgbaar bij SuusCreatief in drie verschillende uitvoeringen voor €0,65 per stuk.

Actie!

Wat kun je winnen? Op de eerste foto zijn twee verschillende ontwerpen van de mini flesjes te zien. Eén daarvan, namelijk de zilveren ster, geef ik weg aan een van mijn bezoekers. Helemaal blanco uiteraard, zodat je iemand blij kunt maken met mini flessenpost. Hoe kun je winnen? Laat een reactie achter naar wie jij de flessenpost zou sturen en met welke boodschap. Tweet het volgende bericht: “Ik wil graag mini flessenpost versturen! Ik maak kans op een wensflesje bij @Nouksan. Kijk op https://www.nouk-san.nl/mini-flessenpost/ ‎! RT = lief #winnen” (wanneer je niet over Twitter beschikt, is dit uiteraard niet nodig, vermeld dit wel in je reactie).

De winactie loopt tot en met 31 mei, de winnaar zal hierna worden gekozen.

10 gedachten over “Mini flessenpost”

 1. Wat een ontzettend schattige flesjes! Zoiets is ook leuk om als cadeautje te geven op een verjaardag, of in een goodiebag (als je een wat groter feest geeft haha).

  Ik zou graag flessenpost willen sturen naar een vriend van mij in Amerika. Ik heb hem vier jaar geleden daar leren kennen en hij is een hele goede vriend van me geworden. Helaas spreken we elkaar door de afstand en het tijdsverschil niet zo vaak, maar hoe tof zou het zijn om zo’n flesje naar hem te kunnen sturen!

  Mijn tweet staat hier: https://twitter.com/josiannezwart/status/338531882251739136

 2. Die flesjes zijn echt heel cute, heb er zelf nog wat van in huis. Had ze voor kerst besteld met die ster en al mijn pen maatjes hebben zo,n flesje bij hun kerstpost gekregen.

 3. Oh wat lief zo’n flesje! Ik zou ‘m aan mijn beste vriendinnetje geven. Over de tekst moet ik dan nog even heel goed nadenken… het zal er in ieder geval wel op neer komen dat ze lief is, dat ik trots op haar ben en dat ik er altijd voor haar zal zijn. Maar dan mooier verwoord…

  Ook getweet!

  Groetjes, Anne

 4. Hou Anouk, ik vind het altijd erg jammer dat ik niet mee kan doen met de acties …want ik heb geen twitter…

  1. Er staat in de post: als je geen Twitter hebt, plaats dan je reactie met antwoord en geef dit aan :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven