Masking tape ‘AIRMAIL’

6 juni 2013

Masking tape 'AIRMAIL'

Masking tape is een bekend fenomeen voor menig creatieveling. Ik beken gelijk dat ik niet de eerste was die de rolletjes in huis haalde. Eigenlijk kocht ik mijn eerste rolletje pas in nadat de meesten al tientallen in een laatje hadden liggen. En toen deed ik nog voorzichtig aan. De eerste kocht ik in maart 2012 toen Hollandsche Daemes de deuren opende… intussen zijn het er welgeteld 5 ontwerpen, hoewel ik van één rolletje al drie nodig heb gehad: de officiële ‘airmail’ tape. In deze blog laat ik meer masking tape met dit thema zien.

Masking tape 'AIRMAIL'

De drie rolletjes masking tape ‘airmail’ die ik heb. De middelste heb ik dus meerdere van gehad. Dit is de tweede, de derde hoort namelijk bij een winactie (gister online gekomen). De andere twee heb ik op Holy Stitch gescoord. Eigenlijk heeft het natuurlijk gewoon met post te maken en ik houd van dat soort ontwerpen! Dus ook van deze masking tape, zo leuk!

Masking tape 'AIRMAIL'

Hier zie je de ontwerpen masking tape beter. Ik heb ze helemaal uitgerold totdat het ontwerp opnieuw begon. Wat je hier ziet, is dus het hele design. Ik vind de middelste het leukste!

De tape ‘airmail’ komt bij Winkel van Papier vandaan en is verkrijgbaar voor €3,25. De tape ‘airmail vintage’ is bij Papierdier te koop voor €2,50. De tape ‘mail’ komt bij Katrein Kunst vandaan en kost €1,95.

Masking tape 'AIRMAIL'

De masking sticker set. Ook hiermee ben ik volgens mij één van de laatsten geweest om het te proberen. Het is namelijk al een tijdje op de markt, maar ik kocht het pas op Holy Stitch. Ik dacht dat het ‘airmail’ was, maar dat viel een klein beetje tegen. Overigens wel veel velletjes met leuke ontwerpen, maar geheel anders dan verwacht. De stickervellen die ernaast liggen, vond ik de leukste. Er zitten heel veel kleuren in, maar die pasten niet echt bij het thema ‘airmail’.

De sticker set is verkrijgbaar bij Bedijs voor €3,75.


Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*