Made in Paper #1

13 mei 2014

Made in Paper #1

Eergister was het Moederdag. Uiteraard was het tijd om even een bezoekje te brengen aan mijn moeder. Dus ik gaf haar een cadeautje, maar ik kreeg er ook één terug: de eerste editie van ‘Made in Paper’, de Nederlandse versie. Ze had hem zien liggen in de winkel en vond het écht is voor mij. Nou, daar kan ik het alleen maar mee eens zijn. Een kleine preview: 

Made in Paper #1a

De inhoudsopgave! Aan de slag met papier voor… feestjes, kransen en interieur. Ook cadeautjes en inpakken/kaarten zijn van de partij! Toch blader ik een magazine gewoon veel liever door.

Made in Paper #1b

Decoratie voor een feestje nodig? Zo doe je dat! Heerlijk aan de slag met papier. Een aantal voorbeeld en hoe je het moet doen.

Made in Paper #1c

Nog meer voorbeelden zonder handleiding, gericht op pompoms, vlaggetjes en dergelijke. Om wat vrolijkheid op het feestje te brengen!

Made in Paper #1d

Een interview over kransen van papier met Dana Barbieri. Ik ken haar verder niet, maar de passie over papier is altijd interessant om te lezen. Vind je ook niet?

Made in Paper #1e

Op zoek naar nóg meer shops en blogs over papier? Een aantal tips op een rijtje… genoeg inspiratie te vinden!

Made in Paper #1f

Verder staan er ook een aantal kant en klare doe-het-zelf bladzijden in het magazine, zoals deze motieven. Zo kun je gelijk aan de slag! Hoewel, het design papier moet je eerst nog even downloaden van een website. Ach ja, dat heb je wel wat!

Het Made in Paper magazine is verkrijgbaar voor €5,95.


Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*