Made in Paper #1

Made in Paper #1

Eergister was het Moederdag. Uiteraard was het tijd om even een bezoekje te brengen aan mijn moeder. Dus ik gaf haar een cadeautje, maar ik kreeg er ook één terug: de eerste editie van ‘Made in Paper’, de Nederlandse versie. Ze had hem zien liggen in de winkel en vond het écht is voor mij. Nou, daar kan ik het alleen maar mee eens zijn. Een kleine preview: 

Made in Paper #1a

De inhoudsopgave! Aan de slag met papier voor… feestjes, kransen en interieur. Ook cadeautjes en inpakken/kaarten zijn van de partij! Toch blader ik een magazine gewoon veel liever door.

Made in Paper #1b

Decoratie voor een feestje nodig? Zo doe je dat! Heerlijk aan de slag met papier. Een aantal voorbeeld en hoe je het moet doen.

Made in Paper #1c

Nog meer voorbeelden zonder handleiding, gericht op pompoms, vlaggetjes en dergelijke. Om wat vrolijkheid op het feestje te brengen!

Made in Paper #1d

Een interview over kransen van papier met Dana Barbieri. Ik ken haar verder niet, maar de passie over papier is altijd interessant om te lezen. Vind je ook niet?

Made in Paper #1e

Op zoek naar nóg meer shops en blogs over papier? Een aantal tips op een rijtje… genoeg inspiratie te vinden!

Made in Paper #1f

Verder staan er ook een aantal kant en klare doe-het-zelf bladzijden in het magazine, zoals deze motieven. Zo kun je gelijk aan de slag! Hoewel, het design papier moet je eerst nog even downloaden van een website. Ach ja, dat heb je wel wat!

Het Made in Paper magazine is verkrijgbaar voor €5,95.

2 gedachten over “Made in Paper #1”

  1. Toevallig heb ik dit blad twee weken geleden zelf ook gekocht, ik vind het ook erg leuk. Zou een volgend nummer ook zeker weer kopen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven