Maak Magazine #2 vilt

Maak Magazine #1 (vilt)

Maak Magazine is een nieuw Nederlands creatief tijdschrift. Een paar maanden geleden lag de eerste editie, over papier, in de schappen… nu is de tweede editie uit met het thema vilt. Persoonlijk vind ik dit een leuk onderwerp, hoewel het vooral mijn moeder is die ermee heeft gewerkt. Leuk om toch eens door te bladeren!

Maak Magazine #1a (vilt)

Een inleiding voor het thema van deze editie: vilt. Wat het precies is en wat er ongeveer in het magazine staat. Ik vind het altijd leuk om zo’n stukje te lezen!

Maak Magazine #1b (vilt)

Allemaal vilten diertjes. Er zijn twee soorten vilt in mijn ogen: plat en zoals hier boven te zien is. Ik vind die laatste erg mooi, misschien ook wel de leukste. Maar het lijkt me tegelijkertijd ook de moeilijkste… ben ik blij dat ik er niet mee werk, maar dat ik naar plaatjes mag kijken!

Maak Magazine #1c (vilt)

Ik weet dat het een trend is… vosjes. Maar ze zien er qua design zo leuk uit in verschillende materialen! Niet mijn favoriete dier, maar wel leuk om te bekijken. En dat bovenste vosje is toch ronduit schattig?

Maak Magazine #1d (vilt)

Weetjes… altijd leuk! Voor mijn gevoel zijn de kleuren van deze pagina wel een beetje anders dan de rest. Op deze manier kom je nog eens iets te weten over dit materiaal! En ook op een leuke en handige manier, want ik zou niet zo snel een heel verhaal door lezen voor deze weetjes.

Maak Magazine #1e (vilt)

En dan nu… het platte vilt, zoals ik het dan noem. Dit is een doe-het-zelf tutorial. Er staan nog meer in het magazine, gespreid over het gehele blad. Ondanks dat ik niet zoveel met vilt bezig ben, zou ik deze artikelen denk ik het leukst vinden. Zo kun je lekker zelf aan de slag: leren of laten inspireren!

Maak Magazine #1f (vilt)

De gratis goodies… toch wat papier! Mooie stickers en een ansichtkaart. De vilten spulletjes zijn ook leuk, ook al weet ik nog niet wat ik daarmee wil gaan doen. Wel leuk dat het erbij zit!

De tweede editie van het Maak Magazine (vilt) is verkrijgbaar bij Ankepanke voor €6,95.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven