Maak Magazine #1 papier

apr 13, 2014

Maak Magazine #1 (papier)

Afgelopen week kwam eindelijk het Maak Magazine in huis. Dit is een Nederlands creatief, doe-het-zelf magazine, vol inspiratie en tutorials, met elk nummer een ander thema. De eerste editie zou over papier gaan en daar was ik wel heel benieuwd naar!

Maak Magazine #1a (papier)

Wat staat er zoal in het magazine? Hierbij een overzicht van de inhoudsopgave met mooie foto’s erbij. Deze staan ook op de flyer afgebeeld die de adverteerders erbij geleverd hebben gekregen om te versturen. In de foto’s hieronder een sneak peak van de pagina’s. Om hem echt te kunnen lezen (en geloof me, dat wil je), zul je hem toch echt moeten aanschaffen!

Maak Magazine #1b (papier)

Het lijkt zo simpel, maar het is nog best moeilijk: de papierkunst van Norma. Ik vind het echt prachtig!

Maak Magazine #1c (papier)

Een tutorial: hoe maak je een slinger van papier? Met benodigdheden en alle stappen op een rijtje.

Maak Magazine #1d (papier)

Columns! In totaal 3. Met de liefde voor papier als thema. Zo lees je persoonlijke verhalen van papierliefhebbers.

Maak Magazine #1e (papier)

Nog een tutorial, over hoe je lucky stars maakt. Je weet wel, van die kleine kleurrijke en vrolijke sterretjes die je meestal in een potje doet.

Maak Magazine #1f (papier)

In het magazine staan ook verschillende pagina’s vol met advertenties. Grote, middelmatige en kleine. Post & Papier, mijn eigen webwinkel, staat in de eerste oplage met deze kleine advertentie. In de volgende oplage die wordt gepland, sta ik met een middelmatige.

Maak Magazine #1g (papier)

En als laatste: de goodies! Helemaal gratis en voor niets. Wat zijn het allemaal? Een kleurplaat met daaronder uitleg per stap hoe papier wordt gemaakt, een kalender, een origami stickervel, een ansichtkaart en een zwart/wit stickervelletje. De kalender en de zwart/wit stickers zitten niet bij iedere editie doordat er te weinig in aantallen waren. De goodies maken het natuurlijk nog eens éxtra leuk om het magazine te bestellen.

De eerste editie Maak Magazine over papier is verkrijgbaar bij Post & Papier voor €6,95.

1 Reactie

  1. Wauw dat ziet er echt heel mooi uit!
    Super mooi vormgegeven magazine!

    Ben zelf meer van de kralen en sieraden maken maar ik denk dat heel veel DIY’ers heel vrolijk gaan worden van dit magazine!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *