Maak je eigen raamtekening!

Ankepanke mag misschien gestopt zijn met het verkopen van fysieke papierwaren, maar printables maakt en verkoopt ze nog wel. Raamtekening.nl is zo’n webwinkel, met digitale downloads om een tekening op jouw raam te maken met krijtbord stift!

Momenteel ben ik druk in huis bezig om kamers te restylen en te decoreren, zoals jullie weten. Hierbij gaat het voornamelijk om meubels en wanden, maar het lijkt mij ook wel leuk om iets met de ramen te doen (als mijn vriend akkoord gaat). Alleen liever niet permanent, dus dan biedt een raamtekening een goede oplossing! Er staan meer dan 100 ontwerpen in de webwinkel, dus er is genoeg keuze.

Raamtekeningen

How to

Op dit moment zijn er tien ontwerpers die raamtekeningen bevoorraden, waaronder Ankepanke natuurlijk de meeste heeft gemaakt. Iedere raamtekening kan worden gedownload na aanschaf, die vervolgens geprint kan worden. Bij een grote raamtekening dienen de printables aan elkaar te worden geplakt voordat hij op het raam kan worden geplakt. Met krijtbord stift kun je vervolgens de tekeningen over tekenen. Voor een visuele how to is er een tutorial video gemaakt:

Raamtekening ontwerp

Ik ben er zelf nog niet over uit welk ontwerp ik graag zou willen downloaden. Ik neig momenteel enorm naar de cactussen, want ik mag dan geen groene vingers hebben… maar tekeningen hoef je niet te onderhouden en het staat enorm leuk. Een krijtbord stift heb ik wel, dus ik denk dat ik binnenkort maar eens aan de slag ga!

Welk ontwerp raamtekening zou jij downloaden?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven