Maak een raamtekening als winterdecoratie!

Na de feestdagen vind ik mijn woning altijd best saai. Alle kerstdecoratie is namelijk weg, waardoor de ruimte ineens een stuk leger is. Jammer, want ik vind dit juist enorm gezellig! Daarom is het leuk om in plaats hiervan andere woondecoratie in huis te halen. Denk bijvoorbeeld aan een raamtekening als winterdecoratie! Ik tekende op het raam voor HobbyHandig…

Raamtekening als winterdecoratie

In het begin van het jaar heb ik al geschreven over het maken van een raamtekening op Nouk-san. Deze prachtige planten hebben tot voor kort – toen ik kerstdecoratie in mijn werkkamer wilde hebben – er heel lang op gestaan. Omdat ik tegenwoordig veel beneden werk, vind ik het prettig om hier ook wat te decoreren. Gewoon, omdat het gezellig is! En omdat alle kerstdecoratie in de eerste week van januari weg is gehaald, greep ik mijn kans om hier verandering in te brengen voor een DIY: een raamtekening als winterdecoratie!

Hoewel de eerste reactie van mensen op winterse tekeningen is dat de kerstdecoratie nog niet weg is, houd ik vol. Ik heb namelijk handschoenen, sneeuwvlokken en een sneeuwpop getekend. In het wit, want dit past het beste bij de winter… vind jij ook niet? Kerstmis is slechts het begin van de winter (die begint op 21 december), dus deze raamtekening kan nog best even blijven staan. Ik ben er in ieder geval blij mee! Wil jij ook een raamtekening als winterdecoratie? Lees het DIY blog op HobbyHandig!

Raamtekening winter bij HobbyHandig

HobbyHandig

Ik ben blogger bij HobbyHandig! Eens in de drie weken schrijf ik hier over DIY. Net als op mijn eigen blog kan dit allerlei thema’s hebben: interieur, cadeau en nog veel meer. Iedere dinsdag dat er een blogpost verschijnt, plaats ik deze ook op mijn blog met verwijzing (en eventueel achtergrond-verhaal). Met dit keer dus het maken van een raamtekening als winterdecoratie!

1 gedachte over “Maak een raamtekening als winterdecoratie!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven