Luxe verpakkingsmateriaal van More To Gift

Toen de feestdagen bijna naderden vorige maand, kreeg ik een berichtje van More To Gift. Of ik misschien een review over hun luxe verpakkingsmateriaal wilde plaatsen. Helaas destijds iets te laat om nog te plaatsen voor kerstmis, maar daarom niet minder speciaal zonder de decembermaand. More To Gift is niet alleen luxe in de naam, maar ook qua ontwerpen op al het verpakkingsmateriaal.

More to gift luxe verpakkingsmateriaal

More To Gift

De webwinkel More To Gift biedt allerlei soorten luxe verpakkingsmaterialen. Hierbij gaat het niet om inpakpapier, maar juist om verschillende ontwerpen cadeaudoosjes (voor kleine cadeaus). Ook worden er mooie enveloppen en leuke decoratiematerialen aangeboden om er nog iets specialers van te maken. Het papier waar alle producten mee gemaakt zijn, is handgemaakt en is afkomstig uit India. Het meest bijzondere eraan is misschien wel dat het niet van hout is gemaakt!

More to gift luxe verpakkingsmateriaal

Luxe verpakkingsmateriaal

Een doosje, dat past toch niet in een envelop? Klopt! Je krijg alle materialen namelijk ongevouwen thuisgestuurd. Niet alleen in mijn geval met een sample, maar ook als je gewoon een bestelling plaatst. Een mini DIY projectje dus! Maar dat maakt het niet lastig, want alle vouwlijnen zijn aangegeven. Ik had beide doosjes binnen een minuut in elkaar zitten. Het papier werkt flexibel mee, maar is wel stevig genoeg als doosje. Wat ik misschien wel het meest prettige vind, is dat het geen afwerking heeft: dit voelt niet altijd even prettig aan namelijk. De envelop heb ik niet hoeven vouwen, dus die heb ik versierd met wat decoratiemateriaal die ik er ook bij geleverd kreeg.

More to gift luxe verpakkingsmateriaal

More to gift luxe verpakkingsmateriaal

Luxe ontwerpen

De luxe zit overigens niet alleen in het papier, maar ook in de ontwerpen van alle materialen. Ook dit is duidelijk afkomstig uit het buitenland. Althans: het zijn patronen en kleuren die ik hiermee associeer. Ik zou zulke verpakkingmateriaal namelijk verwachten in een wereldwinkel bijvoorbeeld! Hoewel ik de ontwerpen wel mooi vind, zou ik er zelf niet snel voor kiezen. Ik ben namelijk iets meer van andere (en simpele) patronen. Het moet bij je passen! Door de algemene ontwerpen past het trouwens wel bij iedere gelegenheid.

More to gift luxe verpakkingsmateriaal

Het luxe verpakkingsmateriaal van More To Gift is verkrijgbaar vanaf €0,75 in hun webwinkel.

Deze review bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door More To Gift. Lees mijn disclaimer met betrekking tot deze blogposts.

1 gedachte over “Luxe verpakkingsmateriaal van More To Gift”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven