Love your handwriting – Heidi Swapp

Love Your Handwriting

Een héle tijd geleden, toen ik een keer naar een Boekenfestijn ging, heb ik een boek rondom met de hand schrijven en handschriften aangeschaft. Ik was in de veronderstelling dat het hierop gefocust was. Dit is ook wel zo, maar het is bedoeld om te kunnen oefenen voor scrappen. En laat ik daar nu niet echt mee bezig zijn….

Love Your Handwriting 1

De inhoud van het pakket: een vak met daarin een liniaal, een fineliner, een potlood en een gum. In het midden zit het boekje met informatie en rechts het werkboekje. Ik heb wat random opdrachten hierin gedaan met de uitleg er links bij.

Love Your Handwriting 2

Een close-up van de benodigdheden. Ik heb de liniaal niet gebruikt en het potlood met de gum heb ik slechts één keer gebruikt. Ik wilde het allemaal eens proberen zonder eerst te tekenen. Dus gewoon spontaan!

Love Your Handwriting 3

Een voorbeeld van een tekst. Gewoon mijn normale handschrift trouwens, maar wel met een leuke vorm erin. Zoiets in een scrapbook zetten kan inderdaad leuk zijn! Ik zou het eerder voor een kaart ofzo gebruiken, maar ook daarop kun je natuurlijk scrappen.

Love Your Handwriting 4

Nog twee opdrachten uit het boek. ‘Happiness’ (sorry, soms een ‘p’ vergeten…) op verschillende manieren opschrijven. Best leuk om te doen! Alleen doe ik dit wel vaker, dus dat is niet echt bijzonder. Ik had er denk ik echt meer van verwacht. Misschien een soort schrijfschrift zoals je op de basisschool ook wel hebt! Eventueel leuk om nog eens één te vragen op mijn stage dan, aangezien het vroeger mijn favoriete vak was. Anyway, dit boek was achteraf gezien wel grappig, maar toch niet echt iets voor mij. Eerder iets voor mensen die actief bezig zijn met scrappen met papier!

2 gedachten over “Love your handwriting – Heidi Swapp”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven