Limited edition posters van Diesain

Een naamgenoot die dezelfde interesses en passies heeft op het gebied van bloggen en ontwerpen, lijkt iets te toevallig… toch? Anouk en ik dachten dit ook, maar het is wel enorm leuk. Ze blogt op BlogChick, ze ontwerp voor klanten en ze heeft sinds eergisteren een webwinkel: Diesain met limited edition posters! En ik mocht functioneren als “test” klant, dus ik mocht zowel de webwinkel als een product testen…

Diesain: dare to be unique

Het is al een tijdje geleden dat Anouk het concept met Diesain met mij deelde. Een webwinkel met limited edition posters die door haarzelf ontwerpen zijn. Ik geef eerlijk toe dat ik zelf niet een grote fan ben van posters, maar van haar idee en ontwerpen werd ik wel meteen enthousiast. Dare to be unique! Als eigenaar van één van haar ontwerpen weet je dat je in het bezit bent van een uniek exemplaar die niet veel anderen ook thuis aan de muur hebben hangen.

Limited edition posters van Diesain

Limited edition posters

Anouk heeft twaalf verschillende posters ontworpen voor de opening, met allerlei verschillende thema’s. Je kunt er terecht voor lieve posters voor kinderen, maar ook stoere posters voor volwassenen. Stuk voor stuk uniek! Alle ontwerpen zijn verkrijgbaar in A4 en A3 formaat, met een oplage van 50 stuks. Het leuke is dat iedere poster is genummerd, zoals op bovenstaande foto te zien is. Ik heb de eerste van A4 poster aquarel cactus, yay!

Aquarel cactus

Mijn persoonlijke favoriet van alle huidige limited edition posters van Diesain is toch echt aquarel cactus. Ik vind dit effect sowieso erg mooi, maar zeker in combinatie met de huidige cactus trend. Toen ik een test bestelling mocht plaatsen, is dit dan ook degene die ik uitzocht! De poster is gedrukt op 400 grams mat papier. Steviger dan “normale” posters dus! Dat niet alleen: de kwaliteit van de print is ook erg mooi. Ik ga snel een plekje in huis zoeken voor mijn aquarel cactus!

Scoor jouw limited edition posters vanaf €14,95 bij Diesain (t/m 5 februari krijg je 20% korting met code ‘open20’)!

Deze review bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door Diesain. Lees mijn disclaimer met betrekking tot deze blogposts.

1 gedachte over “Limited edition posters van Diesain”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven