Last minute Vaderdag ideeën

VaderdagKleurplaat

Het is alweer bijna Vaderdag, namelijk op zondag 15 juni. Dus is het tijd al het knutselspul weer uit de kast te halen en aan de slag te gaan om je vader even in het zonnetje te zetten! Allereerst natuurlijk een leuke kleurplaat mét beloningsstroken van mijn eigen hand. Leuk voor kinderen, maar ook als je gewoon van kleuren houdt. En dan nu een aantal doe-het-zelf ideeën:

1. Mok met een snor
Pak een mok zonder een printje (of koop er één, dan heb je gelijk een cadeau) en pak een porseleinstift in een andere kleur. Kleur er vervolgens een snor op! Een andere figuur kan uiteraard ook. Eventueel kun je als toevoeging nog lekkere snoepjes in de mok doen.

2. Fotoprikbord van kurk
Heb je veel kurken? Pak ze allemaal bij de hand. Vervolgens heb je een lijstje nodig (het liefst een grote). Je kunt de kurken vastplakken op het lijstje en er punaises bij kopen zodat er foto’s en andere dingen op geprikt kunnen worden. Stoer, maar wel persoonlijk!

3. Bieretiket
Pak een (favoriet) biertje uit het schap van de supermarkt (of laat dit je moeder doen als je nog geen 18 bent) en haal het etiket eraf. Maak vervolgens een heel persoonlijk  etiket en geef het aan de je vader! Wel er even bij vermelden dat het voor ‘s avonds is natuurlijk.

4. Fotomontage met boodschap
Schrijf een boodschap op meerdere briefjes (eventueel per letter kan ook) en ga zelf voor de camera staan met de briefjes om de beurt in je hand. Vervolgens kun je hier een leuk fotocollage van maken en eventueel laten drukken op canvas o.i.d.

Veel knutselplezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven