Last-minute sinterklaastips

Last-minute sinttips 2014

Sinterklaas is weer in het land! Oké, eigenlijk al elf dagen natuurlijk. Er worden weer cadeaus ingekocht en lootjes getrokken. We kijken uit naar pakjesavond op 5 december, al is het alleen maar om de gezelligheid. Om je cadeau in te pakken, heb ik nog wat tips. Kijk snel verder!

1. Allereerst leuk lint met de tekst ‘Sinterklaas zat te denken’. Handig voor op een gedicht of om een cadeau mee in te pakken! Het lint is verkrijgbaar voor €1,50 per 3 meter bij Twenty Somethin’.

2. Inpakpapier nodig? Deze winterse set met daarin drie rollen kun je alvast gebruiken voor Sinterklaas, maar je kunt ook de cadeaus voor Kerstmis ermee inpakken. Dubbelop feest dus! Per set van drie rollen verkrijgbaar voor €4,95 bij Winkel van Papier.

3. Soms is de naam op een cadeau niet zo goed te vinden, dus dan is een sticker speciaal voor Sinterklaas erg handig. Klein, maar fijn! De sticker is op een vel met 35 stuks verkrijgbaar voor €2 bij Unieke Postkaarten.

Last-minute sinterklaastips 2014

4. Zelf pakpapier maken of iets anders versieren? Een stempel met Sint en Piet is dan erg handig. Op inkt drukken en daarna op papier, klaar iskees! De stempel is verkrijgbaar voor €11,95 bij Miss Honeybird.

5. Wil je toch écht speciaal Sinterklaas cadeaupapier? Dat kan! Met een mooi krijtbord effect en allerlei teksten en illustraties rondom dit thema. Het pakpapier is verkrijgbaar voor €2,95 per 4 meter bij Kekootje.

6. Heb je een groter etiket voor cadeaus nodig? Deze sticker in het Sinterklaas thema heb ik zelf ontworpen. Het etiket is per setje van 5 verkrijgbaar voor €1 bij Post & Papier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven